Martien en Erica Meiland bij de presentatie van hun wijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland bij de presentatie van hun wijn

Wow! ‘Dit is de nieuwe gigantische villa van De Meilandjes’

|
|

Laatste update:

Deze week maakten Martien, Erica en Maxime Meiland bekend dat ze terug naar Nederland verhuizen. Mogelijk hebben ze ook al een gigantisch mooie villa op de kop getikt! En nee hoor, we zijn helemáál niet jaloers! Echt niet.

Oké, toch wel. Als we weekblad Story mogen geloven, kochten Martien en Erica deze reusachtige woonboerderij in Hengelo. Een prachtig perceel met een woonoppervlakte van 335 m². Volgens het blad kochten de Chateau Meiland-sterren de villa voor negen ton. En dat terwijl 'ie op Funda voor 975.000 euro te koop stond. Goede deal hoor!

Huizenjacht

De Meilandjes zélf hebben nog niet gereageerd op deze bevindingen. Maar nu we toch de woning aan het checken zijn, kunnen we net zo goed even verder kijken. Het geheel telt meer verblijven dan we kunnen tellen. Een luxe woonboerderij met een tweede woonverblijf, een vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf, een veranda en nóg een verblijf waar je paarden kan houden; een compleet pakket met genoeg ruimte voor wel twintig wijnkelders! Wat goééééd!

Blinde paniek

Of ze deze woning nu wel of niet kochten: feit blijft dat de Meilandjes écht teruggaan naar Nederland. En dat zorgde voor blinde paniek bij Nederlanders die al een verblijf in het Franse Chateau Marillaux hadden geboekt. Want zijn Martien, Erica en Maxime er dan nog wel? Je gaat tenslotte óók voor die wijnmomentjes met de fam! Nou, Maxime zag de potentiële annuleringen al binnenstromen en moest even in actie komen met een sterk staaltje damage control. Ja, de familie is in 2020 nog gewoon op hun chateau!

En nu hebben wij eigenlijk nog maar één prangende vraag: wat gaat er met huishoudster Nadège gebeuren?!

Lees verder