Nadège is de trouwe huishoudster van de familie Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège is de trouwe huishoudster van de familie Meiland

Chateau Meiland: wat gebeurt er met Nadège?

|
|

Laatste update:

De familie Meiland maakte vandaag bekend dat ze van plan zijn om over een tijde weer terug te keren naar Nederland… Het nieuws zorgde voor blinde paniek voor mensen die een verblijf hadden geboekt bij Chateau Marillaux! Veel gasten belden op omdat niet duidelijk was of de Meilandjes nog wel aanwezig zouden zijn in de bed & breakfast.

Dit is wél het geval, het nieuwe seizoen van Chateau Meiland wordt gewoon in Frankrijk opgenomen, en Maxime vroeg op Instagram aan haar volgers om alsjeblieft te stoppen met mailen. Waarvan akte.

De vraag is echter wél wat er met de legendarische huishoudster van de Meilandjes, Nadège, gebeurt!

In bovenstaand fragment noemt Martien Nadège nog een ‘engel’, maar het begin verliep een beetje stroef… Martien noemde Nadège alles behalve Nadège ('Desirée! Germaine?'), en tot overmaat van ramp zette de huishoudster de droger veel te heet! Daar gingen Martiens nieuwe bloesjes!

Op vakantie met Martien

De Meilandjes waren bijzonder tevreden over Nadège en vonden haar levensverhaal enorm treurig. Omdat ze geen familie en vrienden had vroegen Martien en Erica haar mee op vakantie, waar ze enorm blij mee was.

Dat belette Nadèges trouwens niet om Chateau Marillaux bijna in de as te leggen… ‘Waarom staat zij dan ook zo raar!?’

Zonder de familie Meiland is het leven voor Nadège weer een stukje saaier! Een werkgever als Martien Meiland vind je nu eenmaal niet zo vaak. Wat moet er met de trouwe huishoudster gebeuren? Hopelijk krijgen we in het derde seizoen, vanaf 23 maart, méér te horen over het lot van Nadège...

Lees verder