Maxime Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Lof voor familie Meiland na redden hond: ‘hart van goud’

|
|

Laatste update:

Gisteren zaten er weer ruim een miljoen mensen aan de buis gekluisterd voor een nieuwe Kerst op Chateau Meiland (SBS6). Naast de gebruikelijke hysterische kasteel-taferelen, zagen kijkers ook dat de Meilandjes 'een hart van goud' hebben. Ze grepen namelijk metéén in toen ze een gewonde hond vonden.

'Helden zijn jullie', klinkt het in de comments op YouTube, waar de 'reddingsactie' op staat. "Wat een geweldige mensen, het feit dat ze de hond voor de gasten laten gaan zegt alles", reageert Chateau Meiland-fan Sandra. Ook op twitter klinkt lof voor de Meilandjes en hun barmhartigheid. 

Chateau Meiland-hondje

"PAPA, hij heeft zijn arm gebroken", schreeuwde Maxim naar Martien. Ze pakte de arme beagle - die overigens niet van de familie is - direct op en vervoerde hem samen met Erica naar de dierenarts. 

Martien en Nadege

Kasteelheer Martien - die volhoudt dat hij écht geen typetje speelt - bleef achter op het chateau terwijl Maxime en Erica naar de dierenarts scheurden. Gelukkig bleef de trouwe huishoudster Nadege in de buurt. De familie kan natuurlijk alle hulp gebruiken tijdens die drukke feestdagen-periode! Overigens zat deze aflevering ook gewoon weer vol met totaal uit de hand gelopen situaties. Zoals we gewend zijn! 

Vanavond zijn er twee (!) afleveringen van Kerst op Chateau Meiland te zien op SBS6. Van 20:30 tot 22:30 is het Meiland wat de klok slaat op 6.

Lees verder