Martien, Maxime en Erica in Kerst op Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica in Kerst op Chateau Meiland

Preview: Hilarische spraakverwarring in Kerst op Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Vanavond brengt de familie Meiland je weer in de hoogste kerstsferen. En daarbij mag een borreltje natuurlijk niet ontbreken!

Tongval

Nu de oliebollenkramen weer staan te meuren, Mariah Carey weer overal uit de speakers schalt en de eerste jaaroverzichten al op televisie verschijnen, kan de familie Meiland natuurlijk niet achterblijven. In de vierdelige realitysoap Kerst op Chateau Meiland volgen we het prettig gestoorde gezin in de aanloop naar het perfecte kerstfeest. Vanavond organiseert de familie een gezellige koek en zopie voor hun dorpsgenoten. Maar afgaande op de Franse tongval van Martien kan het wel eens een lange avond worden…

Opvolgers

Dit is alweer de een na laatste aflevering van Kerst op Chateau Meiland. Maar we hoeven gelukkig niet al te lang te wachten op de terugkeer van de Meilandjes. Op maandag 30 december verschijnt er namelijk een heuse oudejaarsspecial rondom de excentrieke ondernemersfamilie. Hierin komen alle hoogte- en dieptepunten van de realitysoap nog één keer voorbij. En mocht je de Meilandjes toch gaan missen, hun opvolgers staan al klaar om volgende maand het stokje over te nemen!

Kerst op Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder