Martien, Maxime en Erica in Kerst op Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica in Kerst op Chateau Meiland

SBS onthult releasedatum Kerst op Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Nog maar een paar weekjes en dan barst het kerstfeest los. Om alvast in de stemming te komen, gaat binnenkort de realityserie Kerst op Chateau Meiland van start bij SBS6!

Prettig gestoord

In oktober werd bekend dat de Meilandjes in december zouden terugkeren voor een heuse kerstspecial. Veel was er nog niet bekend over deze spin-off van Chateau Meiland, maar daar is vandaag verandering in gekomen. SBS heeft bekendgemaakt de zender uitpakt met vier nieuwe afleveringen rondom de prettig gestoorde familie Meiland. Over de titel hoefden ze gelukkig niet al te lang na te denken: de nieuwe reeks is omgedoopt tot Kerst op Chateau Meiland!

SBS onthult releasedatum Kerst op Chateau Meiland

Zakdoekjes

De speciale kerstafleveringen zijn te zien op maandag 16, 17, 23 en 24 december op SBS6. Als piek op de kerstboom zal de laatste aflevering ook meteen een dubbele aflevering zijn! In Kerst op Chateau Meiland kunnen de realitysterren rekenen op familiebezoek uit Nederland. Ook zal kleine Claire worden gedoopt. Leg de zakdoekjes dus maar vast klaar!

Oudejaarsspecial

En mocht je vier afleveringen toch wat aan de magere kant vinden: op maandag 30 december vertoont SBS de oudejaarsspecial Wat goééééd! Hierin komen alle hoogte- en dieptepunten van de eerste seizoenen van Chateau Meiland voorbij. Daarbij blikken BN’ers als Patty Brard en Gerard Ekdom terug op hun favoriete fragmenten uit de realityreeks. Kortom, have yourself a merry, little Meiland!

Lees verder