Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Nare dag op vakantie voor Martien Meiland: ‘het is verschrikkelijk!’

|
|

Laatste update:

Het zit kasteelheer en Chateau Meiland-ster Martien Meiland effe niet mee. Deze week sloot zijn eerste eigen tv-programma Cash or Trash op SBS6 af met middelmatige kijkcijfers en nu loopt zijn vakantiedag ook nog helemaal in de soep...

De Meilandjes genieten momenteel van een welverdiende vakantie na bijna een jaar non-stop werken. Erica, Martien, dochter Maxime, háár dochter Claire en hun vaste schoonmaakster Nadège (ook te zien in Chateau Meiland) verblijven in Spanje. Maar... deze dag vergeet Martien liever meteen!

De Meilandjes op vakantie 

Maxime deelt in haar insta-story een stel filmpjes van haar vader die helemaal losgaat. De familie zou vandaag eigenlijk met de boot een ander eilandje bezoeken, maar dit liep uit op een ramp. “Het is verschrikkelijk. Het is werkelijk een dag die ik heel snel wil vergeten", aldus een chagrijnige Martien. 

Rampdag

"Het is hier ook zo koud en kost ook nog eens 260 euro. Ik heb er zo’n spijt van!", vervolgt Martien. Maxime legt uit wat er nog meer fout ging. "Het begon eigenlijk al met dat we ons nest heel vroeg uit moesten. Toen gingen we op die boot. Duurde heel lang voor dat we er in kwamen...” Tot overmaat van ramp zat kleine Claire ook nog helemaal onder de kots. Kortom: Martien geeft deze dag "zero points".

Kerst op Chateau Meiland

Gelukkig hoeft de SBS6-kijker niet lang meer te wachten op verse Chateau Meiland-afleveringen! Nog deze maand komen speciale kerst-specials op tv. Kerst op Chateau Meiland is op maandag 16, 17, 23 en 24 december te zien bij SBS6. En dan komt er op oudjaarsdag óók nog een special aan. Enig!

Lees verder