Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Geen hit: Martien Meiland sluit allerlaatste Cash or Trash af

|
|

Laatste update:

Gisteren zond SBS6 de voorlopig laatste aflevering van Cash or Trash uit. Martien Meilands eerste eigen programma ná zijn grote doorbraak Chateau Meiland bleek géén kijkcijferkanon. 

Het spulletjesprogramma, waarin Martien Nederlanders met allerlei waardevolle prullaria ontvangt, sloot het eerste seizoen af met 578.000 kijkers. Voor SBS6 zijn dat zeker geen horrorcijfers, maar een hit à la Chateau Meiland is het óók weer niet. 

Cash or Trash

In de eerste weken na de grote première verloor Cash or Trash al flink wat kijkers. In de weken erna bleef er wel een vast publiek over (rond de 500.000) dat Martien wel kon waarderen. En ze zagen weer erg veel hilarische en bizarre dingen voorbijkomen. Martien die al dansend drie keer 'porno' schreeuwde bijvoorbeeld, of een krasse knar met een wel héél bijzondere onderhandelingstactiek

Kerst op Chateau Meiland

Fans van de flamboyante kastheelheer hoeven niet in een hoekje te gaan huilen. Ze moeten nog héél even geduld hebben en dan komen Martien, Erica én Maxime Meiland gewoon weer terug op de beeldbuis. SBS6 komt namelijk met een kerstspecial van Chateau Meiland. Kerst op Chateau Meiland is op16, 17, 23 en 24 december te zien. En ohja: op 30 december komt er een twee uur durende Chateau Meiland-special op tv. Wat goéééééd!

Geen hit: Martien Meiland sluit allerlaatste Cash or Trash af

Lees verder