De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Zijn er dit seizoen twee Mollen in Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is een theorie die elk jaar weer tot vervelens toe opduikt op de Wie is de Mol?-fora én op sociale media: zitten er dit jaar twee Mollen in het spel?

Het is nog nóóit gebeurd en gaat natuurlijk ook never nooit gebeuren, die 'twee Mollen'-theorie. Toch doet De Telegraaf nu een duit in het zakje. Zou de legendarische mythe dit seizoen daadwerkelijk gaan plaatsvinden? Na al die jaren?

Twee Mollen

Nee, natuurlijk niet. Toch weerhoudt dat de krant er niet van om het bizarre idee te opperen. "Hebben de makers voor deze twintigste editie wellicht nog een bizarre plottwist bedacht?", vraagt schrijfster Patricia Cortie zich af in haar WIDM-nabeschouwing van gisteren (met daarin een verbluffende hint naar de mogelijke Mol). En dat is ook het enige 'dingetje' dat logisch klinkt: een speciale twist omdat dit het twintigste seizoen is, is niet uitgesloten. Ook de symboliek (het 20ste seizoen, dus 2 Mollen) past wel. Maar twee (!) Mollen? No way. Dat kan toch niet?

Verrassing

"Zouden het er deze keer toch twéé zijn? Die dan van elkaar niet weten dat ze de boel lopen te bedonderen?", aldus Patricia. "Of juist wel (Miljuschka en Buddy?). Het zou volgens haar "een prachtige uitkomst zijn van dit seizoen". "Treedt er straks bij de live finale in het Amsterdamse Vondelpark voor het eerst in de geschiedenis van het AvroTros-programma een duo naar voren. En de derde persoon is dan sowieso de winnaar, want heeft een van de twee goed geraden. Het zou een geweldige draai aan de jubileumreeks geven. Mindblowing!

Hints en aanwijzingen

Nou, Patricia, als je het niet erg vindt focussen wij ons gewoon op één Mol - dat is al moeilijk genoeg. Deze lijst met ultieme Molacties van dit seizoen kan je misschien wat verder op weg helpen!

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.

Lees verder