De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Wow! Verklapt de derde opdracht van WIDM wie de Mol is?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Voor veel Nederlanders is het al weken glashelder: Rob Dekay is de Mol, ook al zegt 'ie zelf van niet. De Wie is de Mol?-aflevering van gisteren liet in met name de derde opdracht zien dat veruit de meeste kijkers absoluut op een goed spoor zitten. Heeft de Mol zich per ongeluk onthuld?

Ja, natuurlijk. Dit is zeker niet voor het eerst dat we Rob betrappen op een dikke Molactie. Ook denken sommige kijkers dat ze de muzikant wel eens stiekem door het beeld zagen lopen tijdens de uitzending. Na de derde opdracht van gisterenavond, zijn er waarschijnlijk nóg meer mensen van overtuigd dat Rob de Mol is. Hoe dan? Nou, kijk:

Enveloppen wisselen

Let op, oké? Veel Molloten wezen ons namelijk op het volgende: Rob zei aan het begin van de derde opdracht, toen de kandidaten gingen bepalen wie wat mocht doen, dat hij graag als eerste het stadje vol enveloppen wil verkennen. Dit is natuurlijk dé sleutelpositie voor de Mol. Zo kan hij de brieven die uiteindelijk geld opleveren makkelijk switchen waardoor Nathan min-geld pakt - ook al koos hij de 'juiste' envelop. Snap je? Uiteindelijk pakte Nathan ook een envelop met min-geld dus... missie geslaagd, Mol!

Switchen

Oké, nog ietsje meer uitleg dan: Buddy ging direct na Rob om hem te checken, zo vertelde hij zelf. Maar wat valt er te checken? Buddy - en de andere kandidaten - weten niet hoe de enveloppen oorspronkelijk hingen, dus wanneer Rob er een stel omwisselt, komt niemand daar achter. Oftewel: een héle mooie potentiële Mol-actie van Rob! Wij zitten in een tunnel hoor. No way back. Hier nog een stel hints die naar Rob wijzen - hopelijk kunnen we jou ook overtuigen! 

Lees verder