The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale  Elisabeth Moss June Osborne Offred Ofjoseph

Nieuw op Videoland in april 2021

|
|

Laatste update:

Videoland komt in april met heel lekker bingevoer voor tijdens de lockdown. Zo dropt de streamingdienst het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale, een theatervoorstelling van Arjen Lubach en de documentaire OnlyFans Uncovered.

Series

Castle S1 t/m S8

Videoland zet deze maand álle seizoenen van de politieserie Castle online. Castle is een van de bekendste politieseries van de laatste jaren. We volgen Richard Castle (Nathan Fillion), een wereldberoemde misdaadauteur. Wanneer er een moord gepleegd wordt, die sprekend lijkt op een moord uit een van zijn boeken, vraagt de politie van New York om Richards advies. Hij moet daarvoor samenwerken met de mooie én slimme rechercheur Kate Beckett (Stana Katic). En zoals je wel kunt verwachten, wordt hun samenwerking met de aflevering heftiger en heftiger... op allerlei vlakken!

Castle S1 t/m S8 verschijnt 5 april op Videoland.

OnlyFans Uncovered

Dankzij Ferry Doedens wist heel Nederland plots wat OnlyFans was! Nog even voor de mensen die de #ophef gemist hebben: OnlyFans is een online platform, waarop content creators seksueel getinte content kunnen plaatsen. In de documentairereeks OnlyFans Uncovered wordt een aantal Nederlandse content creators gevolgd. Zij vertellen over hun werk en de gevolgen daarvan voor hun privéleven. OnlyFans biedt hen namelijk de kans om een echte band aan te gaan met hun fans. En dat kan behoorlijk intens zijn.

Ferry Doedens

OnlyFans Uncovered verschijnt 9 april op Videoland.

A Discovery of Witches S2

Ook nieuw op Videoland in april: het tweede seizoen van A Discovery of Witches. Deze fantayserie draait om historica Diana Bishop (Teresa Palmer). Zij stuit tijdens haar werk aan Oxford op een verloren gewaand, betoverd manuscript dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen. Tijdens haar onderzoek kruist Diana haar pad met dat van de mysterieuze vampier Matthew Clairmont (Matthew Goode). De twee sluiten een bondgenootschap om het boek te beschermen. Er zitten namelijk nog veel meer wezens achter het boek aan…

A Discovery of Witches S2 verschijnt op 14 april op Videoland.

The Handmaid's Tale S4

The Handmaid’s Tale is wat ons betreft een van de spannendste series van de afgelopen jaren. We zijn daarom dolblij dat we ons ein-de-lijk mogen opmaken voor nieuwe afleveringen! In seizoen vier zien we een verbeten June Osborne (Elisabeth Moss), die het als felle rebellenleider opneemt tegen Gilead. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren. En dat is gevaarlijk voor de Handmaid zelf én haar geliefden…

Kun je wel een opfrisser gebruiken? Dit is alles dat je moet weten voor je The Handmaid’s Tale gaat kijken.

The Handmaid's Tale S4 verschijnt op 30 april op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Films

Tuintje in mijn Hart

Tuintje in mijn Hart speelt zich af op het zonnige Suriname. De film draait om Axel (Leo Alkemade), een Surinamer die al twintig jaar in Nederland woont en volledig 'vernederlandst' is. Axel en is al een poos niet meer naar Suriname geweest. Maar daar komt verandering in als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerstmis. Ze heeft namelijk te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft. En dat betekent dat Axel ook zijn vervreemde broer Virgil (Edwin Jonker) weer onder ogen moet komen.

Tuintje in mijn Hart verschijnt 3 april op Videoland.

Rambo: Last Blood

Na een lange afwezigheid keerde Rambo (Sylvester Stallone) in 2019 toch nog terug voor een laatste avontuur. In Rambo: Last Blood moet de titelheld het opnemen tegen een Mexicaans drugskartel. Zij maakten de fatale fout om de dochter van Rambo’s beste vriend te ontvoeren. Genoeg reden voor Sly om de ene na de andere drugscrimineel een kopje kleiner te maken.

Na het zien van Rambo: Last Blood benieuwd geworden naar de rest van de films? Dit is onze ranking van alle andere Rambo-titels.

Rambo: Last Blood verschijnt 16 april op Videoland.

Whiplash

Andrew (Miles Teller) is vastberaden om de beste drummer van zijn conservatorium te worden. Muziekdocent Fletcher (J.K. Simmons), die bekend staat om zijn Spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terechtkomt. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Whiplash verschijnt 24 april op Videoland.

Arjen Lubach – Live!

Er ging een schok door Nederland toen Arjen Lubach onthulde dat hij zou stoppen met Zondag met Lubach… Inmiddels is de laatste aflevering uitgezonden en is het gat waar we in zijn gevallen inderdaad zo groot als gevreesd. Gelukkig komt Videoland met een kleine pleister op de gapende wond. Je mag je deze maand namelijk verheugen op Arjen Lubach Live!, een registratie van Arjens succesvolle theaterprogramma.

Liever nog even terugblikken op Zondag met Lubach? Dit zijn wat ons betreft zijn greatest hits.

Nieuw op Videoland in april 2021

Arjen Lubach – Live! verschijnt op 15 april op Videoland.

Dit verschijnt ook op Videoland in april

1 april

Money Plane

2 april

A Private War

4 april

Ghost

6 april

Boyz n the Hood

Lessen Uit De Boardroom

9 april

Valkyrie

10 april

Before I Wake

11 april

100% Coco   

13 april

MTV's Ex On The Beach: Double Dutch S7

Patriots Day

The Exit Years

Indrukwekkende Superjachten

15 april

Javier Guzman – Delirium 2

Theo Maassen – Situatie Gewijzigd

Duck Duck

16 april

We Were Soldiers

17 april

Life Itself

18 april

Dummie De Mummie 3

19 april

Inside Job

20 april

American Assassin

21 april

Vreselijke Vluchten

Handmaid’s Tale (1990)

23 april

Blair Witch

25 april

The Revenant

26 april

Fury

30 april

Beugelbekkie S1 t/m S3

Casper En Emma Gaan De Bergen In

Efteling Droomklus

Klara En De Gekke Koeien

Superwings 3

Woezel en Pip: Vriendjesclub 2

Stuart Little (NL)

Op zoek naar meer series op Videoland? Wij hebben hier de tien beste series die nu op de streamingdienst staan! Wil je iets gerichter zoeken? Regelen we voor je: dit zijn de beste true crime-series en dit de beste Nederlandse series op Videoland.

Lees verder