Ferry Doedens bij Gouden Televizier Ring Gala

Veronica Superguide logo
Ferry Doedens bij Gouden Televizier Ring Gala

Sexy carrièremove: 'Ferry Doedens op OnlyFans'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand nam Ferry Doedens afscheid van GTST. Maar het zou kunnen dat de acteur een nieuw platform heeft gevonden!

OnlyFans

Volgens berichtgeving van onder meer De Mediacourant is Ferry Doedens tegenwoordig actief op het sociale medium OnlyFans. Via deze weg zou hij van achter een betaalmuur pikante foto’s en video’s met zijn volgers delen. Het account is niet toegankelijk voor bezoekers vanuit Nederland, maar het sexy beeldmateriaal zou inmiddels ook zijn weg naar ons land hebben gevonden.

‘Geen commentaar’

Naar verluidt is Ferry Doedens goed herkenbaar op de beelden die afkomstig zijn van het OnlyFans-account. Volgens de Mediacourant is er contact gezocht met het managementbureau van de acteur om uit te sluiten dat het gaat om een nep-account of dat het uitgelekte privébeelden betreffen. De manager van Ferry heeft volgens de berichtgeving van de showbizzsite echter nog niet gereageerd op de mogelijke aanwezigheid van de BN’er op OnlyFans.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Zoals gezegd komt het nieuws kort na het vertrek van Ferry Doedens uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Het afscheid van de soapklassieker waarin hij twaalf jaar te zien was, ging hem niet in de koude kleren zitten. Hij vertrok naar Zwitserland om daar een weekje tot rust te komen. Ferry zelf heeft nog niet gereageerd op de berichtgeving rondom het spraakmakende OnlyFans-account.

Lees verder