Ferry Doedens neemt afscheid van GTST

Veronica Superguide logo
Ferry Doedens neemt afscheid van GTST

Ferry Doedens neemt afscheid van GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De week eindigt voor Ferry Doedens waarschijnlijk met een lach en een traan. De ervaren acteur heeft namelijk afscheid moeten nemen van zijn GTST-collega's.

"Dat was 'm dan", schrijft Ferry bij een laatste foto vanuit zijn kleedkamer. "Bedankt cast & crew voor de geweldige 12 jaar. Ik ga jullie missen. Dat doe ik nu al." 

Ferry Doedens neemt afscheid van GTST

Samenwerking beëindigd

Begin augustus werd duidelijk dat het GTST-avontuur van Ferry Doedens ten einde kwam. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen", zo maakte het productiebedrijf eerder duidelijk in een statement. De breuk kwam na het eerdere opstootje ook niet geheel uit de lucht vallen.

Afscheid van geliefd karakter

Gelukkig kreeg zijn karakter Lucas wel het afscheid dat hij verdiende. "Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen." Die tijd is nu helaas gekomen, al zien we dat als kijkers pas over een maand of twee. Of zijn vertrek ook het afscheid van zijn tv-vriendin Cecelia Ahern betekent, is nog niet duidelijk.

Lees verder