Brad Pitt in Once upon a Time in Hollywood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt in Once upon a Time in Hollywood

Nieuw op Netflix in april 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ook in april komt Netflix weer met een hele waslijst aan films en series. En niet met de minste titels: de streamingdienst gooit binnenkort uit het niets een aantal grote films zoals Once Upon a Time... in Hollywood en The Breakfast Club online! Ga er maar even goed voor zitten. Check hier de beste series nu op Netflix!

Series

Community - alle afleveringen

We openen de maand meteen goed! Vanaf 1 april - en dat is geen grap - zijn alle(!) afleveringen van Community te zien. In één ruk beleef je alle hilarische avonturen van de volwassenen die terug naar school gaan.

Nailed It - seizoen 4

Kan jij niet bakken? De deelnemers van Nailed It ook niet. Ze proberen zo goed mogelijk een prachtig baksel na te maken. Maar dat gaat natuurlijk helemaal mis. Presentatrice Nicole Byer weet daar gelukkig heel grappig mee om te gaan. Vanaf 1 april is seizoen 4 helemaal te bekijken!

La Casa de Papel - seizoen 4

De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven... Het nieuwe seizoen - dat vanaf 3 april te zien is - zit weer vol chaos. Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden. PS Vergeet die bijbehorende documentaire ook niet!

Outer Banks

Outer Banks volgt een groepje tieners in een fictieve stad op de Outer Banks. Zij worden slachtoffer van een orkaan, die meteen alle voorzieningen, waaronder stroom en het internet, plat legt. Hoe de tieners daarmee omgaan, check je vanaf 15 april op Netflix.

De Twaalf

In de Belgische serie De Twaalf staat de rechtszaak rondom schooldirecteur Frie Palmers centraal. Zij wordt ervan beschuldigd jaren eerder haar dochter en haar beste vriendin vermoord te hebben. In de tien afleveringen van De Twaalf, die vanaf 17 april te zien zijn, worden de verschillende juryleden gevolgd.

After Life - seizoen 2

After Life is een briljante ‘dramedy’ (mix tussen drama en comedy) met Ricky Gervais in de hoofdrol. Hij speelt Tony, een man die na de dood van zijn vrouw schijt krijgt aan alles en iedereen. Wanneer geliefden zich zorgen beginnen te maken, moet Tony goed nadenken over wat hij nu écht met zijn leven wil. Het tweede seizoen van After Life staat vanaf 24 april op Netflix.

Films

The Addams Family

Vanaf 1 april is de The Addams Family terug op Netflix! Om precies te zijn, gaat het hier om de film uit 1991. We zien in deze film hoe criminelen van plan zijn om de excentrieke familie op te lichten. Een van de handlangers beweert om die reden hun lang verloren oom te zijn. 

How to Fix a Drug Scandal

Vanaf 1 april check je ook How to Fix a Drug Scandal op Netflix. In 2013 werd in Massachusetts de 35-jarige Sonja Farak gearresteerd wegens knoeien met bewijs. Het bleek echter slechts het topje van de ijsberg... Farak bleek de drugs die ze als chemicus moest testen namelijk ook zelf te gebruiken!

American Reunion

Ondanks dat een aantal scènes tegenwoordig echt niet meer kunnen, verschijnt de opvolger van American Pie binnenkort toch gewoon op Netflix. American Reunion - waarin de hoofdrolspelers elkaar sinds lange tijd weer zien - staat vanaf 10 april op de streamingdienst.

Sixteen Candles 

Ook vanaf 10 april op Netflix: Sixteen Candles! In deze film zien we hoe een sweet sixteen-feestje alles behalve sweet verloopt... Hoofdrolspeelster Molly Ringwald krijgt namelijk de ene na de andere tegenslag te verduren. Sterker nog: haar familie vergeet haar verjaardag zelfs compleet!

The Breakfast Club

Net als het hierboven genoemde Sixteen Candles verschijnt ook The Breakfast Club op 10 april op Netflix! En daar worden wij heel blij van. Deze film van John Hughes is namelijk niets voor niets een van onze favoriete eighties comedies ooit.

Jaws-films

Vanaf 10 april kun je bij Netflix terecht voor 3 Jaws-film! Het gaat om Jaws 2, Jaws 3 en Jaws: The Revenge! Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, draait het in de Jaws-films om een haai, die maar wat graag een hapje mensenvlees op het menu zet...

Meet Joe Black

Je vindt deze maand twee steengoede Brad Pitt-films op Netflix. Straks vertellen we je over Once Upon a Time... In Hollywood, maar op 10 april is het eerst tijd voor de klassieker: Meet Joe Black. Hierin speelt Pitt de dood! En dat is gelukkig een stuk minder luguber dan het klinkt. 

Once Upon a Time... In Hollywood

Je leest het goed. Deze Oscar-winnende film die eind vorig jaar nog in de bioscoop draaide, staat vanaf 13 april al op Netflix! Quentin Tarantino gaat terug naar de hippietijd in Hollywood. Brad Pitt en Leonardo DiCaprio spelen eindelijk eens samen in een film en dat levert fraaie beelden op. 

Ocean's 8

Het zijn dit keer geen 11, 12 of 13 mannen, maar 8 vrouwen die een enorme roof plegen. Met onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett en Anne Hathaway in de hoofdrol zal het niet aan de cast liggen. De vrouwelijke remake Ocean's 8 is 17 april te zien op Netflix.

The Willoughbys

Netflix denkt deze maand ook aan de kleintjes! Vanaf 22 april kun je ze blij maken met de animatiefilm The Willoughbys. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek. Met stemwerk van onder meer Ricky Gervais en Terry Crews vermoeden we echter dat The Willoughbys ook best leuk wordt voor volwassenen!

The Willoughbys Netflix

Late Night

Vanaf 27 april staat Late Night op Netflix. In deze film volgen we Katherine Newbury (Emma Thompson), een legendarische talkshow-presentatrice. Ze neemt Molly (Mindy Kaling) aan als schrijfster in een mannenbolwerk. Misschien komt Molly echter te laat... Zo goed gaat het namelijk niet met haar kijkcijfers. Molly is echter vastbesloten om haar baas er weer bovenop te helpen!

Lees verder