Jason Biggs in American Pie

Veronica Superguide logo
Jason Biggs in American Pie

Jason Biggs onthult de scène uit American Pie die nu écht niet meer zou kunnen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer meer dan twintig jaar geleden dat American Pie in de bioscoop verscheen. En volgens Jason Biggs hebben niet alle scènes uit deze lekker ranzige tienerkomedie de tand des tijds even goed doorstaan. Dat onthult de acteur in een interview met Movieweb. En dan heeft hij het niet over het roemruchte fragment waaraan de American Pie-reeks zijn naam dankt. Nee, Biggs doelt op een iets minder onschuldige scène… en dat wil wat zeggen!

‘Geschokt’

Volgens Biggs is er maar één fragment dat er tegenwoordig niet meer doorheen zou komen: de scène waarin zijn  personage Jim de uitwisselingsstudente Nadia (gespeeld door Shannon Elizabeth) stiekem begluurt via de webcam. De acteur zegt daar nu over: “Die scène kan en zou tegenwoordig niet meer gemaakt worden. Dat is nu ronduit onacceptabel. Maar in die periode kwam het internet net op. Ik was toen eerlijk gezegd vooral geschokt dat er blijkbaar camera’s in computers zaten.”

Toonaangevend

Hoewel Biggs met minder plezier op dat fragment terugkijkt, is hij nog steeds heel trots op het succes van de toonaangevende tienerkomedie. Sterker nog, eerder onthulde Tara Reid dat we al konden uitkijken naar American Pie 5! Maar inmiddels zijn we twee jaar verder en lijkt het er sterk op dat de taart nu toch echt op is….

Lees verder