“Opnames American Pie 5 dit jaar van start”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
“Opnames American Pie 5 dit jaar van start”

“Opnames American Pie 5 dit jaar van start”

|
|

Laatste update:

Volgens Tara Reid zit er nog steeds een vijfde American Pie-film aan te komen. Sterker nog, de actrice meent dat de opnames van het nieuwste deel uit deze razend succesvolle comedy-franchise nog dit jaar van start zouden gaan. En dan hebben we het niet over weer zo'n vervolg dat alleen op DVD uitkomt, maar over een écht vijfde deel!

“De serie heeft het nodig!”

Na American Pie: The Reunion uit 2012 leek het erop dat de koek, of beter gezegd appeltaart, wel op was. De film rondde de verhaallijnen van de personages immers mooi af. Maar volgens Tara sprak ze regisseurs Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg recentelijk, en hebben ze het over een American Pie 5 gehad: “Ik kwam ze laatst tegen op een feestje en ik zei: ‘Laten we een deel vijf maken, de serie heeft het nodig!’” Uhm, bedoel je niet dat jij het nodig hebt Tara? Na vijf Sharknado's zou het immers toch wel weer eens fijn om in een bioscoopfilm te spelen. “Ze antwoordden: ‘Het gaat gebeuren, we maken er nog een’”. Het is echter bepaald niet ondenkbaar dat de regisseurs dit zeiden om een dronken Tara Reid van zich af te schudden. De blondine heeft immers een reputatie hoog te houden als notoir feestbeest.

Stifler in Sin City?

Geruchten over een vijfde deel in de serie gaan al een tijdje rond, want begin 2017 doken er berichten op dat deze film zich af zou spelen in Las Vegas. Stifler die de bloemetjes buiten zet in Sin City klinkt als een film die wij heel graag willen zien, maar ook die geruchten werden vooral door Reid de wereld in geholpen. Zijn er serieuze filmplannen of hoopt deze actrice gewoon heel hard op een comeback?

Lees verder