Cool! La Casa de Papel seizoen 4 releaset samen met documentaire

Netflix-serie La Casa de Papel cast

De Spaanse hitserie La Casa de Papel krijgt een eigen documentaire! De documentaire verschijnt 3 april op Netflix, tegelijk met de release van het vierde seizoen. De special belooft (volgens Deadline) in te gaan op het grote (en toch wel onverwachte) succes van La Casa de Papel.

Het grote/onverwachte succes van La Casa de Papel

La Casa de Papel is nog altijd een enorm succes op Netflix. Het derde seizoen brak bijvoorbeeld opnieuw een record. Het werd namelijk binnen een week ruim 34 miljoen keer bekeken. Inmiddels is het wachten op het vierde seizoen, waar fans natuurlijk reikhalzend naar uitkijken! Om de release van seizoen 4 te vieren, verschijnt op dezelfde dag ook een documentaire over de Spaanse serie op Netflix. De special lijkt vooral in te gaan op het ontstaan en het succes van La Casa de Papel. Hoe kan het dat we plots overal Dali-maskers zagen? En hoe werd het oude Italiaans strijdlied Bella Ciao een wereldhit?

Releasedatum La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix

In La Casa de Papel is te zien hoe het meesterbrein El Professor samen met zijn team van getalenteerde criminelen overvallen voorbereidt. Seizoen 4 belooft echter “moeilijker” te worden dan voorgaande seizoenen… Wat de maker daarmee bedoelde, wordt op 3 april duidelijk! Dat is namelijk de Netflix-releasedatum van dit vierde seizoen én dus van deze bijbehorende documentaire.