Hoera! Mogelijk Spin-off van La Casa de Papel in de maak

Door Alie Sierkstra
Netflix-serie La Casa de Papel cast

Producent Jesús Colmenar heeft (via Netflix-Nederland) naar buiten gebracht dat Netflix erover nadenkt om een La Casa de Papel spin-off te laten maken. Als het aan de fans ligt, is de hoofdrol daarbij weggelegd voor Berlin (Pedro Alonso)!

Spin-off La Casa de Papel nog in vroeg stadium

La Casa de Papel is natuurlijk dé internationale Netflix-klapper van dit moment. Logisch dat producent Jesús Colmenar een spin-off van de Spaanse serie wel ziet zitten! Helaas lijken de plannen zich nog in een vroeg stadium te bevinden. Colmenar wilde bijvoorbeeld nog niet zeggen waar de spin-off over gaat. Wel wordt uit zijn woorden duidelijk dat de spin-off zich moet richten op een bestaand La Casa de Papel-personage.

La Casa de Papel spin-off over fanfavoriet Berlin?

Colmenar maakte zijn plannen bekend op een bijeenkomst met La Casa de Papel-fans. Zij zagen een spin-off over fanfavoriet Berlin (Pedro Alonso) wel zitten. Colmenar bleef echter vaag door te stellen dat elk personage wel een eigen spin-off zou verdienen...

La Casa de Papel Berlin Pedro Alonso

'Vierde seizoen La Casa de Papel wordt moeilijker'

Waarschijnlijk blijft verder nieuws over een eventuele spin-off geheim tot aan de release van het vierde seizoen van La Casa de Papel. En nu we het er toch over hebben: volgens Colmenar wordt dit een 'moeilijker' seizoen voor de kijker. Wat we ons daarbij moeten voorstellen, kunnen we mogelijk op 18 januari ontdekken. Het schijnt namelijk dat seizoen 4 vanaf die datum op Netflix te checken is. Wat blijft het ook een geheimzinnige serie, hè?