Netflix-serie La Casa de Papel cast

Veronica Superguide logo
Netflix-serie La Casa de Papel cast

Releasedatum La Casa de Papel seizoen 4 uitgelekt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We wisten al een tijdje dat seizoen 4 van Netflix-monsterhit La Casa de Papel eraan komt. Nu weten we waarschijnlijk óók wanneer er weer massaal gebingd kan worden!

Rodrigo de La Serna - die je kent als Palermo - praatte zijn mond voorbij in een interview, zo melden Spaanse media. Hij onthulde dat de opnames voor seizoen 4 er al op zitten. Ook dropt hij de potentiële releasedate. Oeps! 

La Casa de Papel seizoen 4

Pak je agenda erbij en zet er, onder voorbehoud, maar alvast de volgende datum in: 18 januari. De makers hebben dit overigens nog niet bevestigd, maar een officiële verklaring laat nu wellicht niet zo lang meer op zich wachten. 

Hitserie

La Casa de Papel is een wereldwijde mega-hit voor Netflix. Want als je Stranger Things van de troon kan stoten, ben je een héle grote. Tokio, meesterbrein El Professor, Río en de gang vestigden zelfs een record: seizoen 3 werd in de eerste 7 dagen na release (19 juli) door maar liefst 34 miljoen accounts bekeken! Maar dat is zeker niet het enige dat we je over deze kraker kunnen vertellen. Voor de échte fan: wist je dit al

Lees verder