Netflix onthult releasedatum La Casa de Papel: Seizoen 4

Door Redactie
La casa de papel groepsfoto

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel: zojuist maakte Netflix bekend wanneer we kunnen genieten van het vierde hoofdstuk in deze Spaanse misdaadreeks!

Verslavend

Netflix heeft goud in handen met La Casa de Papel. Het derde seizoen van deze verslavende misdaadserie werd door ruim 34 miljoen mensen bekeken! Daarmee is het de populairste niet-Engelstalige serie bij de streaming-gigant. Geen wonder dat een vierde seizoen al snel werd aangekondigd door Netflix. En dankzij deze Instagram-post weten we nu ook wanneer de nieuwe afleveringen van deze Spaanse misdaadkraker te zien zullen zijn!

Meesterbrein

La Casa de Papel: Seizoen 4 gaat op 3 april in première bij Netflix. Over het verhaal is nog weinig bekend, maar afgaande op bovenstaande teaser zijn al onze favoriete criminele meesterbreinen weer van de partij! En daar zal het niet bij blijven. Al eerder werd aangekondigd dat we ons kunnen verheugen op een vijfde en zesde seizoen van deze Netflix-hit. Er is zelfs al een heuse spin-off in de maak! Kortom, ook na het vierde seizoen van La Casa de Papel zijn we nog lang niet af van de Professor en zijn bankberovende bondgenoten!