‘La Casa De Papel krijgt vijfde én zesde seizoen op Netflix!’

Het vijfde en zesde seizoen van La Casa De Papel zijn al zo goed als zeker!

Terwijl we nog wachten op het vierde seizoen van La Casa De Papel, heeft Netflix de serie stiekem alweer verlengd met een vijfde en zesde seizoen!

De Spaanse televisiegids FormulaTV zegt zeker te weten dat Netflix verder gaat met de internationale hit. De opnames van het vijfde en zesde seizoen zouden in het begin van 2020 starten, op het moment dat het vierde seizoen op Netflix staat. Zoals voorheen zullen het vijfde en zesde ‘seizoen’ waarschijnlijk één afgerond verhaal vormen. De telling van La Casa De Papel is een beetje vreemd omdat het eerste seizoen van de serie door Netflix in twee delen werd geknipt.

FormulaTV zegt de info te hebben van Vancouver Media, het productiebedrijf achter de populaire serie. De site meldt dat Álvaro Morte (De Professor) en Itziar Ituño (Raquel Murillo) sowieso terugkeren voor een nieuw crimineel avontuur.

De verlenging is uiterst logisch, als je ziet dat La Casa De Papel de populairste niet-Engelstalige serie is op Netflix. Spaans is natuurlijk een echte wereldtaal, dus La Casa De Papel kan ook op veel fans in Zuid-Amerika rekenen. Terecht! Hoewel de serie af en toe niet helemáál logisch in elkaar steekt is het een superspannend misdaadverhaal.

La Casa De Papel

Over het vijfde seizoen is nog niets bekend (over het vierde weten we zelfs nog bijzonder weinig!), maar volgens FormulaTV worden de voorbereidingen al getroffen. Fans van de serie hopen dat de gemaskerde overvallers in het nieuwe seizoen op de internationale tour gaan. Alex Pina, de bedenker van La Casa De Papel, is daar niet op tegen maar wil wel graag het Spaanse karakter van de serie intact laten. Móchten Tokio, De Professor, Denver en de rest ooit naar het buitenland gaan dan wordt het waarschijnlijk Latijns-Amerika.

Naar verluid is het vierde seizoen van La Casa De Papel in januari te zien op Netflix. Als de opnames van seizoen 5 echt zo vlot gaan, dan zien we dat deel waarschijnlijk ook nog wel in 2020.