Kaj en Nicolette in Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Kaj en Nicolette in Expeditie Robinson

Tv-seizoen 2019: deze 13 programma’s mag je niet missen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is heel wat verandert in tv-land: BN’ers verhuisden massaal van zenders en ook de programmering ging op de schop. Naast dat oude programma’s weer terugkeren, kan je gaan genieten van gloednieuwe shows. Deze 13 programma’s mag je niet missen dit najaar!

DNA

29 augustus op SBS6

Yolanthe Cabau heeft de hoofdrol te pakken als de Amsterdamse rechercheur Lara Noort. Samen met haar collega’s bij de Amsterdamse politie en een ambitieuze Officier van Justitie, vormt zij een sterk team in de strijd tegen de onderwereld. Maar door haar pittige werk loopt haar privéleven niet zo soepeltjes… DNA belooft een perfecte match te worden van seks, spanning, misdaad en romantiek!

Helden Door De Modder VIPS

30 augustus op SBS6

In Helden Door De Modder VIPS strijden teams bestaande uit 2 BN’ers (of een BN’er en een familielid) en 2 liefhebbers van de loodzware sport. Met het programma wordt aandacht gevraagd voor KNGF Geleidehonden. Misschien motiveert het programma ons om ook eens van die bank af te komen!

Expeditie Robinson

1 september op RTL 4

Nog zo’n loodzwaar spelletje! Wie overleeft dit seizoen alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? Let op: het populaire programma verhuist van zender! Expeditie Robinson is te zien op RTL 4, maar Eilandpraat blijft wel op RTL 5.

Tv-seizoen 2019: deze 13 programma’s mag je niet missen

Boer zoekt vrouw

1 september op NPO1

Op 1 september is het eindelijk tijd om de nieuwe boeren te ontmoeten! Zal elke boer zijn droomvrouw vinden aan het einde van dit nieuwe seizoen? Volg de 10 nieuwe boeren vanuit het hele land tijdens hun zoektocht naar ware liefde.

Tv-seizoen 2019: deze 13 programma’s mag je niet missen

Beau

2 september op RTL 4

Beau van Erven Dorens heeft zijn eigen talkshow te pakken en hoopt hiermee de voorgangers RTL Late Night en Zomer met Art te overtreffen. Weet de presentator wel de kijkers vast te houden met Beau?

Chantal's Pyjama Party

5 september op RTL 4

Het leven (of eigenlijk vooral de avond) is een groot feest in Chantal’s Pyjama Party. 14 verschillende BN’ers openen hun huis voor de altijd leuke Chantal Janzen. Als bedankje verrast zij de celebs met een chaotisch logeerfeestje. Zelf kan je trouwens ook naar een van haar unieke pyjama parties in de Ziggo Dome!

Dancing with the Stars

7 september op SBS6

Dancing with the Stars is terug van weggeweest! We kunnen weer kijken naar hoe een paar stijve planken langzaamaan veranderen in topdansers. Irene Moors, Dan Karaty, Louis van Amstel en Euvgenia Parakhina zullen als jury gaan beslissen welke kandidaten door mogen dansen.

Tv-seizoen 2019: deze 13 programma’s mag je niet missen

Flirty Dancing

8 september op SBS6

Ben jij fan van datingshows, maar begint First Dates nou wel een beetje te vervelen? Dan is Flirty Dancing hét nieuwe programma voor jou! De singles krijgen 4 dagen de tijd om hun deel van de choreografie te leren en ontmoeten daarna hun blind date op de dansvloer. Wij voelen die ongemakkelijke momentjes al aankomen.

Harrie: Kamper in de ring

23 september op Spike

Harrie de dekhengt verlaat het Ex on the Beach-vakantieoord voor de boksring. Harrie wil bewijzen dat hij niet alleen goed is om meisjes het bed in te praten, maar ook op sportief vlak wel iets kan. Volg de realityster terwijl hij zich klaarstoomt voor Boxing Influencers!

The Masked Singer

27 september op RTL 4

BN’ers gaan optreden in de meest belachelijke kostuums. De grote vraag is: wie zit er achter dat masker? Dat kom je pas te weten wanneer iemand eruit vliegt. Welke celeb heeft stiekem een gouden keeltje en wie kan het beter alleen bij doucheconcerten houden? Bekijk hieronder de trailer van de Amerikaanse versie.

Stanley H.

13 oktober op NPO 3

Schrijf Stanley H. maar alvast op in je agenda als je fan bent van waargebeurde misdaadseries! De serie gaat over Stanley Hillis, een van Nederlands meest beruchte criminelen. Met hulp van de politie en de douane verhandelde Hillis jarenlang kilo’s drugs, wapens en explosieven. Maar uiteindelijk komt aan alles een einde.

Cash or Trash

Najaar 2019 op SBS6

Door het succes van Chateau Meiland krijgt Martien nu ook zijn eigen show! In het programma worden bijzondere objecten getaxeerd door 5 handelaren, a.k.a Tussen Kunst en Kitsch. Klinkt misschien als iets voor de wat oudere doelgroep, maar met Martien als presentator wordt dit programma vast een feest! We moeten wel nog even wachten op de precieze startdatum.

De Villa

Najaar 2019 op RTL 5

Over trash gesproken: De Villa komt weer terug. Weet de computer de ideale koppels samen te stellen of breekt de hel los in het huis? Ook voor De Villa is nog geen datum bekend, maar het staat gepland voor dit najaar. Fris je geheugen weer even op met deze oude promo van een paar jaar geleden. 

Lees verder