Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand jagen BN'ers door de modder!

Veronica Superguide logo
Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand jagen BN'ers door de modder!

SBS6 stuurt BN’ers in de blubber voor het goede doel!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Bekende Nederlanders stampen door de modder en zien af om aandacht te vragen voor KNGF Geleidehonden, in Helden Door De Modder VIPS!

Eén van onze favoriete onderdelen in het oude Telekids was de Mega Blubber Power Race, en als we het goed begrijpen lijkt de nieuwe show hier wel een beetje op, gecombineerd met de vage opdrachten uit bijvoorbeeld Expeditie Robinson. Teams van BN’ers proberen een loodzwaar parcours af te leggen, om aandacht te vragen voor KNGF Geleidehonden.

Helden Door De Modder VIPS

De teams proberen over een obstakelkoers te rausen, maar dat valt nog niet mee! De show is gefilmd op het zogeheten ‘Strong Viking Obstacle Run’-parcours, en dat klinkt al behoorlijk intimiderend… Modder is overal en de weersomstandigheden zagen er tijdens de opnames ook niet super uit!

In Helden Door De Modder VIPS strijden teams van vier personen om de winst. Elk team bestaat uit twee BN’ers (of een BN’er en een familielid) en twee liefhebbers van de loodzware sport.

De bekende deelnemers zijn: Anouk Hoogendijk en Anouk Maas, John de Wolf en Arjan Verhagen, Ferry Doedens en Pip Pellens, Wietze de Jager en zijn radio-sidekick Chris Bergström, Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla Guiaux, Yes-R en Jamie Trenité, Danny en Natascha Froger, Jeffrey Wammes en Inge de Bruijn, John de Bever en Sieneke, Britt Scholte en Moïse Trustfull, Fajah Lourens en stylist Chiel Harten en tot slot Brace en Gio. Voor Brace hopen we dat hij inmiddels hersteld is van zijn Expeditie Robinson-blessure. Wat een klap was dat!

De sterren rammen, ploeteren en kruipen vanaf vrijdag 30 augustus door de blubber! De show wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand. In 2016 en 2017 waren er ook al vergelijkbare shows op televisie, genaamd Mud Masters VIPS: Helden Over De Hindernis.

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Lees verder