Maxime met dochter Claire in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime met dochter Claire in Chateau Meiland

Wat goéééd: Chateau Meiland ook in 2020 helemaal volgeboekt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan het succesverhaal van de Meilandjes komt voorlopig geen einde. Ook volgend jaar zijn alle kamers in hun kasteel bezet!

Prettig gestoord

SBS heeft momenteel goud in handen met Chateau Meiland. In deze realityserie zien we hoe de prettig gestoorde familie uit de titel een oud Frans kasteel omtovert tot een stijlvol chambres d’hôtes. De serie is een hit en het programma is zelfs in de race voor een Televizier-Ring. Op Instagram riepen Martien en Erica hun fans dan ook op om vooral te stemmen op Chateau Meiland.

Toeristische attractie

Natuurlijk profiteert niet alleen SBS van het succes van Chateau Meiland. Ook de familie zelf vaart er zelf wel bij. Nog voor het einde van het eerste seizoen was het kasteel voor het hele jaar volgeboekt. En als je plannen had om dan maar in 2020 naar de nieuwste toeristische attractie van Frankrijk af te reizen, hebben we slecht nieuws voor je. Op de website van het chambres d’hôtes valt te lezen dat ook in 2020 alle kamers zijn volgeboekt. De fans moeten dus nog even geduld hebben voor ze kunnen overnachten in het kasteel van de Meilandjes.Een schrale troost: eind augustus kunnen we alweer genieten van het tweede seizoen van Chateau Meiland!

Lees verder