Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Chateau Meiland seizoen 2 vanaf 26 augustus te zien op SBS 6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We lieten jullie eerder al weten dat kijkcijferkanon Chateau Meiland terugkeert voor een tweede seizoen. Helaas was toen nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen op tv te zien zouden zijn… Daar kwam zojuist echter verandering in! Shownieuws laat namelijk weten dat je seizoen 2 van Chateau Meiland vanaf 26 augustus op SBS 6 kan bekijken. De serie wordt vanaf die datum wekelijks op maandagavond om 20:30 uur uitgezonden.

Nieuwe afleveringen Chateau Meiland al snel op tv

Er keken wekelijks bijna een miljoen mensen naar het eerste seizoen van Chateau Meiland! Een tweede seizoen kon zodoende ook bijna niet uitblijven. Toch hadden we nieuwe perikelen van Martien Meiland en zijn familie nog niet zo snel weer op de buis verwacht… De soap kwam immers twee weken geleden pas ten einde. Maar goed, we hoeven dus niet lang te wachten op nieuwe afleveringen van Chateau Meiland! En dat komt mooi uit, want die 140 euro voor een overnachting hadden we toch echt nog niet bij elkaar gespaard…

De verbouwing van Chateau Meiland gaat gewoon door

In de onweerstaanbare realityserie Chateau Meiland volgen we de familie Meiland. Dit prettig gestoorde gezin, dat een cultstatus verwierf dankzij Ik Vertrek, probeert een vervallen Frans kasteel om te toveren tot een chambres d’hôtes. In het nieuwe seizoen is onder meer te zien hoe de familie Meiland de eerste gasten ontvangt, ook gaat de verbouwing van het huis en de tuin natuurlijk gewoon door. We zijn trouwens enorm benieuwd of we nog een paar van die brutale fans te zien krijgen!

Lees verder