Martien, Caroline, Maxime en Erica in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Martien, Caroline, Maxime en Erica in Chateau Meiland op SBS6

Martien Meiland neemt maatregelen tegen brutale Nederlandse fans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Martien Meiland is het zat! Sinds enkele weken overspoelen brutale Nederlanders Chateau Marillaux, aka Chateau Meiland uit SBS6's gelijknamige realityhit. Maar... daar heeft Martien nu iets op bedacht. 

Martien, Erica, hun dochter Maxime én familievriendin Caroline zitten he-le-maal volgeboekt voor 2019. Druk genoeg, dus die Hollanders die sinds enige tijd elke dag komen blieken en het terrein zelfs via de bosjes betreden? Daar zitten de Meilandjes echt niet op te wachten. Tijd voor keiharde maatregelen! 

Martien Meiland 'wordt gek'

Tegenover De Telegraaf vertelt Martien dat hij helemaal gek wordt van mensen die zomaar even hun terrein op rijden. Een bakje koffie, de kamers bekijken, op de foto met 't gezin... Nee, dat kan nu echt niet meer, aldus Martien. 'Wat een gezeik' horen we 'm zeggen. Hij plaatste daarom een extra bordje op de weg die naar hun gigantische kasteel leidt met daarop de tekst: "Alleen toegang voor gasten B&B."

Inbrekers bij Chateau Meiland

Daarnaast voelen de Meilandjes zich genoodzaakt om voortaan hun voordeur op slot te gooien. De reden? Nederlanders die binnendrongen. "Iemand van de filmcrew was iets vergeten en even teruggegaan naar het kasteel", legt dochter Maxime uit. "Die trof mensen aan die op de trap op ons zaten te wachten. Ze vroegen hoe laat we thuis zouden zijn en vroegen het telefoonnummer van mijn vader."

Chateau Meiland seizoen 1 zit er sinds deze week op. Gelukkig werkt SBS6 momenteel aan seizoen 2!

Lees verder