Champagne! Tweede seizoen voor Chateau Meiland

De familie Meiland, voor hun chateau in Limoges

Het is half twaalf: witte wijntijd! Het leven als een god in Frankrijk krijgt een tweede seizoen: Chateau Meiland keert terug!

Martien, Erica en de rest van de club vertellen het nieuws graag zelf op Instagram. In het tweede seizoen wordt er weer veel geklust, komen de eerste gasten langs in het chateau en wordt er een heuse kanotocht gepland.

Chateau Meiland

In Chateau Meiland probeert de familie een vervallen kasteel in Limoges om te bouwen tot bed and breakfast, of zoals de Fransen zeggen chambre d’hôtes. In 2006 deden de Meilands dat al een keer, in het televisieprogramma Ik Vertrek. Erica kreeg echter heimwee, waarna de familie terugkeerde naar Nederland. Snel daarna kwam Martien uit de kast, waarna Erica en hij scheidden.

Anno 2019 zijn ze toch weer getrouwd en proberen ze gewoon nóg een keer een kasteel te restaureren. SBS is erg blij met de excentrieke familie, want ze behalen voor de zender erg goede resultaten: ongeveer 700.000 kijkers per aflevering. Geruchten over een liefdesrelatie zijn volgens Martien ‘onzin’; ze kunnen het gewoon nog steeds erg goed met elkaar vinden!

Niet gek dus dat Chateau Meiland alvast verzekerd is van een tweede seizoen, waarin het op elk willekeurig moment ineens ‘witte wijntijd’ kan zijn!

Wanneer de nieuwe afleveringen worden uitgezonden is helaas nog niet bekend.