Dit zijn de 20 meest bekeken Netflix-series in 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit zijn de 20 meest bekeken Netflix-series in 2018

Dit zijn de 20 meest bekeken Netflix-series in 2018

|
|

Laatste update:

Het is bijna tijd om met een oliebol in de hand 2018 vaarwel te zeggen. Maar voor het zover is, kijken we nog even terug op het afgelopen jaar. En wat nam in 2018 het meest van onze tijd in beslag? Juist: Netflix. We maken dan ook eventjes de balans op: wat was nou eigenlijk de populairste en meest bekeken Netflix-serie van 2018? (TV Time)

20. Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Ook in 2018 scoorde het verhaal van de Baudelaire-weeskinderen en hun wrede oom Graaf Olaf lekker. Op 1 januari verschijnt het derde en laatste seizoen van de serie.

19. Cable Girls

De Spaanstalige serie over vier jonge vrouwen die in het eerste telecombedrijf van Spanje werken, is al drie seizoenen enorm populair.

18. Marvel's Luke Cage

Hoewel Netflix de stekker uit Luke Cage heeft getrokken na een tweede seizoen, lijkt het erop dat Netflix-kijkers de serie toch behoorlijk gaan missen.

17. Santa Clarita Diet

Drew Barrymore schittert als mensetende zombie in de comedyserie Santa Clarita Diet.

16. Big Mouth

Nick Kroll en Andrew Goldberg maakten samen deze animatieserie voor volwassenen, over de prachtige nachtmerrie die puberteit heet.

15. Altered Carbon

Meer dan 300 jaar in de toekomst is de samenleving compleet veranderd door technologie. En dat betekent onder andere dat de dood niet meer permanent is.

14. Dark

Dark speelt zich af in een Duitse stad waar jonge kinderen verdwijnen. Dat zorgt ervoor dat de dubbellevens van gezinnen blootgelegd worden en een waar mysterie zich ontrafelt. Oh ja: inclusief tijdreizen.

13. Sense8

Sense8 is inmiddels gecanceld, maar dat weerhoudt Netflix-fans er niet van om 2018 met de serie, over acht vreemdelingen die een speciale connectie hebben, door te brengen.

12. BoJack Horseman

In het nieuwste seizoen van de hilarische serie BoJack Horseman, onderzoekt BoJack zijn eigen problematische gedrag en tackelt de serie de #MeToo-beweging.

11. Chilling Adventures of Sabrina

Het is niet verrassend dat deze nieuwe serie de lijst gehaald heeft: er werd halsreikend uitgekeken naar deze duistere versie van Sabrina.

10. Insatiable

Insatiable, over een meisje met overgewicht die af gaat vallen om wraak te nemen, maakte online nogal wat los. Maar goed, alle buzz rondom de serie zorgde wel voor flinke kijkcijfers.

9. Élite

Spaanse series (én muziek) veroverden de wereld in 2018. In Élite zie je wat er gebeurt als drie "normale" leerlingen op een poepie-chique school vol geheimen terechtkomen.

8. Daredevil

Het laatste seizoen van Marvels Daredevil staat inmiddels op Netflix, en is tot de nok gevuld met keiharde actie.

7. Atypical

Deze comedy volgt de autistische Sam die zijn eigen weg in de wereld probeert te vinden. In het tweede seizoen bereid Sam zich voor op het Universiteits-leven.

6. Stranger Things

Hoewel de serie dit jaar geen nieuw seizoen uitbracht, blijven fans toch trouw het eerste en tweede seizoen kijken. En goed nieuws: in 2019 staat een derde seizoen op de planning.

5. Jessica Jones

Eindelijk kregen we dit jaar een tweede seizoen van Jessica Jones. Daarin tackelde Jessica een nieuwe zaak en probeerde ze haar leven op een rijtje te krijgen.

4. Black Mirror

Black Mirror knalde een vierde seizoen op Netflix. De zes afleveringen lieten fans verbijsterd achter.

3. Orange Is the New Black

Met een zesde seizoen keken fans massaal weer naar de perikelen van Orange is the New Black. De populariteit van de gevangenisserie is waarschijnlijk nog lang niet voorbij!

2. La Casa de Papel

De populairste Spaanse Netflix-serie is La Casa De Papel. Het bloedstollende avontuur van de professor en zijn acht dieven, voeren de meest intense bankoverval ooit uit.

1. 13 Reasons Why

Dit jaar verscheen er een tweede seizoen van 13 Reasons Why. En hoewel bijna iedereen vond dat dit seizoen een stuk slechter was dan zijn voorganger, hebben toch enorm veel mensen het tweede deel van de serie op Netflix gekeken.

Lees verder