Count Olaf verklapt releasedatum laatste seizoen A Series Of Unfortunate Events

Count Olaf verklapt releasedatum laatste seizoen A Series Of Unfortunate Events

De duivelse Count Olaf toont nog één keer zijn verschrikkelijke trucs, in het derde (en laatste!) seizoen A Series Of Unfortunate Events. Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wannéér!

In Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events, komen de ouders van de Baudelaire-kinderen onder verdachte omstandigheden om het leven. Violet, Klaus en baby Sunny hebben recht op een enorme erfenis, maar hun gestoorde oom Olaf (Neil Patrick Harris) heeft daar óók wel interesse in.

Met ingewikkelde plannetjes, en bizarre vermommingen, probeert Olaf zijn jonge familieleden om zeep te helpen. De derde reeks begint al behoorlijk snel: vanaf 1 januari is hij op Netflix te zien.

A Series Of Unfortunate Events

Goed nieuws dus, maar het derde seizoen heeft ook een schaduwzijde: het is hoogstwaarschijnlijk het állerlaatste! De serie behandelt de laatste vier boeken uit de Lemony Snicket-reeks, en Neil Patrick Harris heeft al bevestigd dat Olaf en de Baudelaires niet meer zullen terugkeren. Volgens de acteur is de serie altijd expres dicht bij de zwartgallige jeugdboekenserie gebleven.

Niet getreurd: éérst de zeven nieuwe afleveringen maar eens checken!