Gloednieuwe Stranger Things teaser toont alle titels afleveringen seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gloednieuwe Stranger Things teaser toont alle titels afleveringen seizoen 3

Gloednieuwe Stranger Things teaser toont alle titels afleveringen seizoen 3

|
|

Laatste update:

Stranger Things fans opgelet! De trailer van seizoen 3 is online. Nee, geen trailer met beelden van afgesabbelde hoofden en kinderen met walkietalkies helaas. Wel met alle titels van alle afleveringen die gaan komen, dus oeh… mysterieus, wat zal er gebeuren in Stranger Things seizoen 3?

Titels, wat wat wat?!

Na seizoen 2 zaten we al met zoveel vragen! Zelfs de hoeveelheid afleveringen was lang onbekend. ‘Ergens rond de acht of negen’ zei uitvoerend producent Shawn Levy in een gesprek met Glamour in oktober 2017. Maar inmiddels weten we het!

- Suzie, Do You Copy?

- The Mall Rats

- The Case of the Missing Lifeguard

- The Sauna Test

- The Source

- The Birthday

- The Bite

- The Batlle of Starcourt

Ja, die titels roepen meer vragen op dan ze beantwoorden. Maar we doen toch een poging.

Stranger Things hints

‘Suzie, Do You Copy?’, oké, de enige Suzie is Susan Hargrove (Jennifer Marshall), de moeder van Max en stiefmoeder van Billy. Je weet wel, die met dat haar en die bips in z’n jeans. Billy de Bully.

‘The Mall Rats’, dat is ongetwijfeld een verwijzing naar het winkelcentrum dat in Hawkins, Indiana gaat komen. Maar betekent ‘The Case of the Missing Lifeguard’ bijvoorbeeld dat er een grote rol is weggelegd voor ene ‘Heather’ (Francesca Reale), de lifeguard bij het zwembad. De serie speelt zich af in de Summer of ’85 dus ongetwijfeld wordt het reuze warm. Wacht: The Sauna Test… 

Tasten in het duister

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bij ‘The Bite’ wordt er vanuit gegaan dat er wel weer iets vreselijks zal gebeuren met Will Byers. Want nou ja, als iemand het bokje is zal het Will wel wezen. Dan is er nog ‘The Battle of Starcourt’. Inside info: een eerdere teaser liet weten dat ‘The Starcourt’ de naam van het winkelcentrum is. Hoe dan ook, het wordt weer ongeevenaarde pulp horror meets scifi. 

Lees verder