Wat vinden jullie van... Chilling Adventures Of Sabrina?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat vinden jullie van... Chilling Adventures Of Sabrina?

Wat vinden jullie van... Chilling Adventures Of Sabrina?

|
|

Laatste update:

Vandaag verscheen Netflix’ nieuwe bovennatuurlijke horrorserie Chilling Adventures Of Sabrina. Heb je al tijd gehad om ‘m te bekijken?

In Chilling Adventures Of Sabrina speelt Kiernan Shipka (Mad Men) de jonge heks Sabrina Spellman. Deze naam kán je bekend voorkomen… Het personage is namelijk dezelfde Sabrina als die uit Sabrina, The Teenage Witch!

Waar The Teenage Witch echter een magische jeugdkomedie was, richt Chilling Adventures zich meer op de horror die bij heksen en tovenarij komt kijken. In de intro wordt dat al meteen duidelijk!

In Chilling Adventures Of Sabrina probeert Sabrina Spellman een redelijk normaal leventje te leiden met haar vriendje Harvey Kinkle (Ross Lynch), terwijl ze leert omgaan met magie. Tegelijkertijd maken een gevaarlijke tovenaar en zijn heksencultus jacht op de tiener.

Chilling Adventures Of Archie & Co.

Aanvankelijk werd deze serie bedoeld als een spin-off van het populaire Riverdale. Beide series zijn gebaseerd op de bekende Archie Comics, en Chilling Adventures zou gemaakt worden voor de Amerikaanse zender The CW. Om onbekende redenen ging Netflix met de serie aan de haal, en zette ‘m vandaag online. Hoewel het lastig wordt om crossovers te maken tussen Riverdale en Chilling Adventures, omdat de series eigendom zijn van verschillende bedrijven, staat de deur voorzichtig op een kier.

De eerste reacties op de serie zijn erg positief. Wat vinden jullie ervan? Laat het weten op Facebook!

Lees verder