Noah Centineo en Lana Condor in To All The Boys 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Noah Centineo en Lana Condor in To All The Boys 3

Dit moet je weten voor je To All The Boys: Always and Forever gaat kijken

|
|

Laatste update:

Onze geliefde personages Lara Jean en Peter keren deze week voor de allerlaatste keer terug op Netflix! Krijgen ze eindelijk een 'happy end' of moeten ze het voortaan zonder elkaar stellen? Voordat we dat weten, praten we je eerst nog even bij. 

1. Waar waren we ook alweer gebleven?

Aangezien To All The Boys: Always and Forever alweer de derde film in de trilogie is, begrijpen we het als je even niet meer alle feitjes op een rijtje hebt. Gelukkig zijn wij hier om je geheugen even op te frissen! To All The Boys I've Loved Before draaide voornamelijk om de verstuurde liefdesbrieven aan al haar crushes (thanks to haar kleine zusje Kitty!) en Lara Jeans nep-relatie met 'hunk' Peter. Althans, het begon als een fake-relatie, maar al snel konden de lovebirds niet meer om elkaar heen.

In de tweede film To All The Boys: P.S. I Still Love You waren Peter en Lara Jean dan ook voor de buitenwereld hoteldebotel. Maar helaas, zoals het bij de meeste romantische tienerfilms gaat, ging ook dit liefdesverhaal niet helemaal over roosjes. Naast opspelende jaloezie door de populariteit van Peter dook namelijk ook de laatste ontvanger van een Lara-liefdesbrief, John Ambrose McClaren, op. En oh oh, die liet Lara Jean niet zomaar gaan...

2. Hoe gaat het verhaal verder?

Lara Jean en Peter vonden natuurlijk aan het einde van de tweede film elkaar weer terug en er lijken in dit derde seizoen geen kapers meer op de kust. Maar ach, het leven maakt het deze twee er niet gemakkelijker op! In To All The Boys: Always and Forever bereidt Lara Jean zich voor op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven. Denk aan: het altijd romantisch eindejaarsbal, studiekeuzes en de plek waar ze gaat studeren. In deze heftige tijd vol onzekerheid moet ze beslissingen nemen die van invloed zijn op de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriendje Peter. 

Dit moet je weten voor je To All The Boys: Always and Forever gaat kijken

3. Hoe ziet de trailer eruit?

Wij deelden de heerlijk romantische trailer natuurlijk al direct toen ie verscheen, maar mocht je dat gemist hebben (of 'm nog een keer willen bekijken), kun je dat hieronder doen.

4. Wie keren er terug voor TATB 3?

Nou, bijna iedereen! Natuurlijk zien we Lara Jean, Peter en haar geweldige zussen Margot en Kitty Song terug, maar daar blijft het niet bij. Ook To All The Boys-favorieten Christine, Genevieve, Trevor en Lara Jeans vader Daniel en zijn nieuwe love interest Trina maken een comeback. Of dat laatste ook geldt voor John Ambrose McClaren is nog wat onzeker. De acteur schemerde eerder nog door dat er alle ruimte is voor hem en zijn karakter, maar in de trailer zien we 'm helaas nog niet opduiken. Dat wordt dus nog even afwachten...

Dit moet je weten voor je To All The Boys: Always and Forever gaat kijken

5. Waar is de film opgenomen?

De derde film uit de reeks is net als zijn voorgangers grotendeels opgenomen in Vancouver in Canada, maar ook was het tijd voor een 'kleine' vakantie voor een deel van de cast. In het eerste deel van de film reizen de Covey-zussen namelijk af naar Korea om hun grootmoeder te bezoeken. En niets geen greensceen, want de castleden zijn er daadwerkelijk geweest. "We hebben veel tijd in Korea doorgebracht om te filmen. We waren daar zo lang, ik hoop dat ze veel van Korea laten zien", liet actrice Lana Condor al weten. "Uiteindelijk wil ik de cultuur vieren, dus ik denk dat het erg belangrijk is dat we zoveel mogelijk Korea in de film houden." 

Dit moet je weten voor je To All The Boys: Always and Forever gaat kijken

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

6. Wat zeggen de castleden er zelf over?

Het kan misschien als het perfecte PR-praatje klinken, maar als we Lana Condor mogen geloven, is deze film de perfecte afsluiter. "Onze films zijn romantische komedies, dus ze gaan veel over de jongens, maar ik geloof echt dat de derde film over Lara Jean gaat. Het gaat niet om van: oh, gaat ze een man uitkiezen en alle love triangles. Maar er wordt echt gefocust op wie zij is als een jonge vrouw en wat ze gaat doen in de toekomst." Dus belooft ze ons: "Deel drie is mijn persoonlijke favoriet van de drie." 

Als je overigens hun karakters al in je hart hebt gesloten, dan smul je vast ook helemaal weg bij het zien van het volgende clipje. Want zeg nu zelf: de chemie van Lana Condor en Noah Centineo springt er toch vanaf? Zelfs als ze alleen maar kijken naar zichzelf en de trailer van deze film analyseren.

7. Komt er dan nog een vierde film?

De drie films zijn nu eenmaal gebaseerd op de trilogie van schrijfster Jenny Han, dus het lijkt er dan ook op dat het hierna echt ophoudt. "I think this is where I leave Lara Jean. In my mind, these characters are still out there doing their thing, but I’m no longer there to watch it happen. I don’t think it’s the end of her story. I just think it’s the end of me being there for it", aldus Lana.

Dit moet je weten voor je To All The Boys: Always and Forever gaat kijken

8. Wanneer is de film te zien?

Last but not least wil je natuurlijk weten wanneer je de film kunt zien. Nou, gelukkig is deze derde film (op wat reshoots na) al in 2019 opgenomen en de makers hadden dus maar weinig last van het coronavirus. Daarom kunnen we op 12 februari vanaf een uur of negen 's ochtends eindelijk genieten van het liefdesavontuur van Lara Jean, Peter en al die andere karakters. Veel kijkplezier alvast! 

To All The Boys: Always and Forever is vanaf 12 februari te zien op Netflix.

Lees verder