Noah Centineo en Lana Condor in To All The Boys 3

Veronica Superguide logo
Noah Centineo en Lana Condor in To All The Boys 3

Netflix dropt trailer voor To All The Boys: Always and Forever

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Klaar om afscheid te nemen van Lara Jean en Peter? Nee, wij ook niet, maar dit Netflix-droomkoppeltje is voor het laatst te zien in het derde deel van de To All The Boys-reeks, genaamd Always and Forever, Lara Jean. En we hebben de eerste trailer voor je!

Bijna een jaar geleden kwam het tweede deel uit en we wisten al dat de geliefde personages van Lana Condor en Noah Centineo terug zouden komen voor een derde en laatste deel van deze razend populaire boekverfilmingen. Nu is het - probeer niet te huilen - dan toch echt tijd voor die afsluiter. Met opnieuw een perfecte releasedatum: net voor Valentijnsdag!

Eerste trailer

De officiële trailer lijkt weer zo'n klassiekertje te zijn. Een trailer die de hele film weggeeft. Vermijd 'm dus als je er blanco in wil gaan. Wie wel kijkt ziet weer genoeg zwoele beelden, een vleugje long distance-drama en de nodige tiener-struggles.

Waar gaat het derde deel over?

Er is al een synopsis! "Terwijl Lara Jean zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter." En voor de echte diehards: er is dus al een extra filmpje waarin Lana en Noah de trailer kapot-analyseren. 

Lees verder