To All The Boys, Lara Jean, H&M

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
To All The Boys, Lara Jean, H&M

To All The Boys-fans opgelet! Er komt een heuse Lara Jean-kledinglijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu veel fysieke winkels gesloten zijn en we massaal thuiszitten, hebben we natuurlijk alle tijd om online onze lentecollectie samen te stellen. H&M komt - heel slim - met een lentecollectie geïnspireerd op de succesvolle To All The Boys-films.

De films To All The Boys I've Loved Before en P.S. I Still Love You zijn voor Netflix een groot succes! Veel (jonge) meiden en vast ook jongens smelten weg bij het liefdesverhaal van Lara Jean en Peter. En dat moet H&M ook door hebben gehad. Zij spelen er namelijk perfect op in door nu met een lentecollectie te komen geïnspireerd op het hoofdpersonage uit deze film.

Schattige collectie

Wie de films heeft gezien, weet dat hoofdpersoon Lara Jean vooral bekend staat om haar schattige jurkjes en bijbehorende haarbandjes. En dat is dus ook precies wat je van deze kledinglijn kunt verwachten. Jurkjes met bloemenprint, een roze T-shirtje met de tekst 'Lara Jean', spijkerjasjes, ruches en pofmouwen. Het is misschien niet wat iedereen zou aantrekken, maar het is natuurlijk wel leuk verzonnen. Bekijk hier de hele collectie.

Filter op Instagram

De fans (die natuurlijk al deze feitjes al wisten) krijgen daarnaast in een heuse H&M X To All the Boys fanclub de kans om met een speciale filter op Instagram een kijkje te nemen in de kamer van Lara Jean. De kledinglijn ligt vanaf 2 april in de winkels.

Lees verder