To All the Boys 2: P.S. I Still Love You

Veronica Superguide logo
To All the Boys 2: P.S. I Still Love You

7 dingen die je moet weten voor je To All The Boys: P.S. I Still Love You gaat kijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eindelijk is het zover! Het vervolg op dé romcom van 2018 staat op Netflix: To All The Boys I've Loved Before: P.S. I Still Love You. Deze film is perfect voor Valentijnsdag. Of je nou in je eentje een Netflix-sessie houdt of met je lief, met Lana Condor en Noah Centineo op je scherm kom je niks tekort. Wij zetten alles wat je moet weten over het vervolg op een rijtje!

1. Waar ging deel 1 ook alweer over?

In To All the Boys I’ve Loved Before zijn de liefdesbrieven die Lara op haar 14e schreef ineens verzonden naar de jongens op wie ze vroeger een crush had. Als Josh haar vraagt of het waar is wat in de liefdesverklaring staat, liegt Lara dat ze nu verliefd is op Peter. Hoewel Peter niks voor Lara voelt gaat hij mee in haar leugen. Ze spreken regels af hoe ze het beste iedereen kunnen laten geloven in hun neprelatie. Maar dan krijgen de twee opeens echt gevoelens voor elkaar!

7 dingen die je moet weten voor je To All The Boys: P.S. I Still Love You gaat kijken

2. De perfecte relatie krijgt het moeilijk in deel 2

Lara en Peter hoeven niks meer te faken nu ze echt een relatie hebben. Ze kijken uit naar hun eerste Valentijnsdag met elkaar, maar dan komt Lara erachter dat ze best jaloers is op alle aandacht die de mega-populaire Peter krijgt van meiden op school. En dat is niet alles wat hun relatie tegenwerkt: de laatste ontvanger van een Lara-liefdesbrief, John, staat ineens op de stoep. Uh-oh… Wat doe je als niet één maar twee jongens verliefd op je zijn? Lara heeft het er behoorlijk moeilijk mee…

3. Word op de hoogte gebracht met deze 2 trailers

Geen zin om je in te lezen? Gelukkig hebben we ook bewegende beelden! In de twee trailers die Netflix uitbracht krijgen we een voorproefje van alle drama en romantiek in To All the Boys 2.

4. Nieuwe gezichten

Vrijwel de complete oude cast van deel 1 speelt weer mee, maar er zijn ook wat nieuwe castleden aan de groep toegevoegd. Zo speelt 13 Reasons Why-acteur Ross Butler mee als de beste vriend van Noah Centineo’s personage Peter. Die vriendschap is supersterk aangezien de twee in het echte leven ook dikke vrienden zijn! Daarnaast is Jordan Burtchett, die in deel 1 heel kort de rol van John op zich nam, nu vervangen door musicalster Jordan Fisher.

5. Eerste reacties zijn erg goed

Een aantal filmrecensenten heeft To All the Boys 2 al mogen zien en hun reacties zijn positief. Op het moment van schrijven is de Rotten Tomatoes score 76%, zeker fresh dus! Het megasucces van deel 1 zal lastig te overtreffen zijn, maar tot nu toe vinden de recensenten deel 2 nóg beter dan zijn voorganger. Er is maar één manier om erachter te komen of het vervolg echt zo goed is: lekker zelf kijken!

7 dingen die je moet weten voor je To All The Boys: P.S. I Still Love You gaat kijken

6. Gebaseerd op tweede deel uit de boekenreeks

To All the Boys I've Loved Before: P.S. I Still Love You is gebaseerd op de tweede bestseller uit de reeks van schrijfster Jenny Han. Net als bij het eerste deel volgt de film het boek niet 100%, maar de rode lijn zal natuurlijk wel overeenkomen. Schrijfster Jenny is ontzettend blij met de verfilmingen en ze brengt het boek opnieuw uit met Lana Condor op de cover!

7. Derde deel is al klaar met filmen!

Als er drie boeken zijn, komt er dan ook nog een derde film aan? Jazeker! Sterker nog, het derde deel is al helemaal opgenomen en zit al in post-productie. Ook nu krijgt het dezelfde titel als het boek: To All the Boys I’ve Loved Before: Always and Forever, Lara Jean. Wanneer deze uitkomt heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.

Lees verder