Lana Condor als Lara Jean in To All the Boys I've Loved Before 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lana Condor als Lara Jean in To All the Boys I've Loved Before 2

Nieuwe Netflix-trailer To All the Boys 2: jaloezie, relatieproblemen en meer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix komt met een nieuwe trailer van het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before. Je bent gewaarschuwd, de titel van de nieuwe romcom is een hele mond vol: To All the Boys 2: P.S. I Still Love You. Had dat niet korter gekund Netflix? 

Trouble in paradise

De trailer begint met een overzicht van de eerste film, die een groot succes was, om je geheugen op te frissen. Dan blijkt de relatie tussen Lara (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) toch niet zo vlekkeloos te zijn. Lara is jaloers op alle vrouwelijke aandacht die haar populaire vriend krijgt. Net op dat moment staat één van de jongens die ze in deel 1 een brief stuurde op de stoep. O jee!

Wat als...

De brieven die Lara stuurde blijken dus succesvoller te zijn dan ze dacht. Maar wat moet je aan met iemand die antwoordt op een liefdesbrief van je, terwijl je in een relatie zit? Kan ze loslaten wat had kunnen gebeuren als deze aanbidder eerder was gekomen?

Valentijnsdag zullen we het weten

Twee dagen voor Valentijnsdag, 12 februari, is het vervolg op Netflix te zien. De streamingdienst speelt dus lekker in op de vraag naar romantische drama's rond deze dagen van de liefde. In de Instagrampost waar de acteurs de releasedatum bekendmaken, vertellen ze ons ook meteen dat deel 3 al begonnen is met filmen

Niks met romcoms op Valentijnsdag, maar heb je wel zin in een goeie filmavond? Bekijk hier 8 gruwelijke horrorfilms die perfect zijn voor Valentijnsdag op de bank!

Lees verder