To All The Boys I've Loved Before Netflix Lana Condor Lara Jean Covey

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
To All The Boys I've Loved Before Netflix Lana Condor Lara Jean Covey

Releasedatum To All The Boys I’ve Loved Before 2 onthuld; derde film besteld door Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na lang speculeren, is het officieel: Netflix heeft een tweede vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before besteld! Hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo maakten dit fijne nieuws samen bekend op Instagram. Zij verklapten ook meteen de naam van deze derde film. En last maar zeker niet least: we weten dankzij het tweetal ook wanneer we To All The Boys I’ve Loved Before 2 op Netflix mogen verwachten!

Netflix-releasedatum To All the Boys: PS I Still Love You

Sinds Netflix To All the Boys I’ve Loved Before vorig jaar uitbracht zijn kijkers erdoor geobsedeerd! Ondanks dat Netflix slechts selectief berichten over kijkcijfers naar buiten brengt, meldde de streamingdienst wel dat de film een van de populairste Netflix Originals ooit was. Een vervolg kon zodoende ook niet uitblijven. Dankzij Lana Condor en Noah Centineo weten we nu eindelijk wanneer deze film te zien zal zijn! To All the Boys: PS I Still Love You is vanaf 12 februari 2020 op Netflix te zien.

YAS! Een derde To All the Boys I’ve Loved Before-film

En dan is er nog die derde To All the Boys I’ve Loved Before-film! Deze To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean is niet alleen besteld door Netflix, de film is zelfs al in productie genomen! Helaas is een releasedatum voor de laatste van de drie films nog onbekend. Wij gokken er echter op dat we er niet heel lang op hoeven te wachten!

Lees verder