To All The Boys I've Loved Before

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
To All The Boys I've Loved Before

To All The Boys I've Loved Before 3 is al begonnen met filmen!

|
|

Laatste update:

Het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before is nog niet eens uit, maar het lijkt erop dat de derde film al begonnen is met schieten! Een oplettende fan zag de cast rondlopen in New York en maakte wat kiekjes van de set. 

Groot succes

Sinds Netflix To All the Boys I’ve Loved Before in augustus uitbracht zijn kijkers geobsedeerd. Fans krijgen geen genoeg van Lara Jean (Lana Condor) en haar romantische escapades. Om nog maar te zwijgen over haar perfecte crush Peter Kavinsky (Noah Centineo)! 

Always and Forever, Lara Jean

De derde film zal gebaseerd zijn op het derde en laatste deel van Jenny Han's To All the Boys I've Loved Before-boekenserie, getiteld Always and Forever, Lara Jean. We volgen onze heldin die zich klaar maakt voor het studentenleven en de relatieproblemen die daarbij komen kijken. 

(Nog) niet officieel

Netflix heeft nog niks officieel bevestigd over een derde film, maar het zou bizar zijn als ze de serie beëindigen zonder het laatste boek te verfilmen. Bovendien vinden alle 3 de boeken binnen een relatief korte tijd plaats, dus is het logisch dat ze snel begonnen zijn met filmen zodat de cast niet te oud lijkt voor hun personages. 

Er is voor beide vervolgfilms nog geen releasedatum bekend, maar deel 2 met de titel P.S. I Still Love You wordt rond augstus 2020 verwacht!

Lees verder