To All The Boys: P.s. I Still Love You (netflix)

Veronica Superguide logo
To All The Boys: P.s. I Still Love You (netflix)

Lara Jean, Peter, Kitty? Cast To All The Boys I've Loved Before frist je geheugen op

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zeggen de namen Lara Jean, Peter Kavinsky, Josh, Kitty en Margot je helemaal niets óf wel, maar ben je vergeten wie ook alweer de brieven van Lara Jean heeft opgestuurd? Let dan goed op! Speciaal ter gelegenheid van de verschijning van To All The Boys 2: P.S. I Still Love You frissen de castleden je geheugen nog eens op.

To All The Boys I've Loved Before was een megahit in 2018 en de verwachtingen voor de tweede films To All The Boys: P.S. I Still Love You zijn dus hooggespannen! Maar 2018 is alweer even geleden en we begrijpen als je niet meer helemaal weet hoe de film verliep (óf de film helemaal niet hebt gezien). Wees gerust, daar is nu een oplossing voor. In een acht minuut durende video word je geheugen weer compleet opgefrist door drie van de hoofdrolspelers. Bekijk 'm hieronder.

Liefdesgeluk

Spoiler! Aan het einde van de eerste film verklaren Lara Jean en Peter elkaar de liefde (en nu dus echt) op het lacrosseveld. Maar het is de vraag hoelang ze kunnen genieten van hun prille liefdesgeluk. In de tweede film maakt een nieuwe jongen zijn opwachting en ook hij ontving eerder een liefdesbrief van onze Lara Jean. Als dat maar goed gaat... Meer over de tweede film lees je hier.

To All The Boys: P.S. I Still Love You is vanaf 12 februari te zien op Netflix.

Lees verder