Bankplakkers #4: The Dig, Jiu Jitsu en The Uncanny Counter

Door Redactie
Bankplakkers #4: The Dig, Jiu Jitsu en The Uncanny Counter

Dry January zit erop! Dat betekent dat Steven, Debby en Peter een drankje mogen opentrekken tijdens de nieuwe aflevering van Bankplakkers. Ze bespreken The Dig, Jiu Jitsu en The Uncanny Counter! 

Knokken met Nicolas Cage

In de eerste paar afleveringen van onze podcast lijkt hij steeds terug te keren: Nicolas Cage. In Jiu Jitsu krijgt de beste acteur ter wereld het aan de stok met een alien die... Jiu Jitsu kan. De slechtste film die hij ooit op Netflix gezien heeft, aldus Peter. Steven keek de iets hoger gegrepen Netflix Original The Dig, maar heeft er wel het een en ander op aan te merken. Debby dook eens heel diep de krochten van Netflix in en waagde zich aan de Zuid-Koreaanse serie The Uncanny Counter, met succes! 

Mocht dat te exotisch klinken: de TV-koning komt zijn oordeel vellen over het laatste seizoen van Zondag Met Lubach, dus we blijven óók dichtbij huis. 

Nieuwe streamingdiensten?

In de luisteraarsvraag bekijken we eens het Nederlandse aanbod van streamingdiensten en zoomen we in op twee diensten die binnenkort in Nederland moeten gaan verschijnen: HBO Max en Peacock. Benieuwd wat hierop te zien is en hoeveel ze gaan kosten? Zet dan de volgende aflevering nu op! 

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.