Red Light, Carice van Houten

Veronica Superguide logo
Red Light, Carice van Houten

Dit is er in februari te zien op TV!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er staan weer een hoop nieuwe tv-hits op de planning voor februari, waaronder een nieuw seizoen Grey’s Anatomy! Dit is de lijst met programma’s die je deze maand absoluut niet mag missen.

02 februari

Grey's Anatomy – 21:25 uur op Net5

Het nieuwste – en misschien allerlaatste - seizoen van de ziekenhuisserie komt eindelijk naar Nederland! Het zeventiende deel gaat natuurlijk ook over de coronacrisis.

Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo is enthousiast over de nieuwe afleveringen: “Het is waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. Ik weet dat het gek is om te zeggen, maar het is echt waar.”

06 februari

Henry van Loon: Onze Henry – 20:30 uur op SBS6

We kennen Henry van Loon van De Luizenmoeder en Promenade, maar de cabaretier stond de afgelopen jaren ook in het theater! In de voorstelling Henry van Loon: Onze Henry zoomt de kersverse papa in op zijn Brabantse roots. Natuurlijk worden er grappen gemaakt, maar aan ontroerende liedjes ontbreekt het ook niet.

06 februari

Sex Tape - On demand op Discovery+

Discovery+ lanceert zijn eerste eigen content: een serie met Bobbi Eden. De oud-pornoster duikt met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi, oud Utopia-kandidaat Baldr en zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma en haar vriend Jean-Claude doen mee.

Per aflevering krijgen drie koppels de opdracht om hun leven te filmen. De kijker krijgt alles te zien: de liefde, ruzie, jaloezie en natuurlijk de seks.

Dit is er in februari te zien op TV!

07 februari

Zondag met Lubach – 21:10 uur op NPO3

Arjan Lubach komt voor een laatste keer terug op zondag, met acht afleveringen rondom de Tweede Kamerverkiezingen. De presentator, die wil stoppen op zijn hoogtepunt, zou eigenlijk begin dit jaar starten met een eigen theatertournee, maar die is uitgesteld vanwege het coronavirus.

09 februari

Ik vertrek – 20:35 uur op NPO1

Huisschilder Carlos en taxichauffeur Colinda zijn klaar met de Nederlandse betutteling. In Spanje hopen ze een leven zonder regels en bemoeienis te kunnen leiden. Ze zeggen adiós tegen hun vertrouwde Breda en verhuizen naar de Spaanse badplaats Bellreguard. Ze hebben voor 65.000 euro een vervallen herenhuis gekocht. Hier willen ze een Bed & Breakfast starten. Nadat ze zes maanden hebben gewacht op de bouwvergunning, lezen ze op internet dat ze deze helemaal niet nodig hebben.

Dit is er in februari te zien op TV!

12 februari

IJsmeesters: een koud kunstje – 21:30 uur op SBS6

We hebben mensen zien knutselen met Lego, miniatuurwerkjes en zandkastelen. In dit nieuwe programma van SBS6 zijn de ijskunstenaars aan de beurt. Zes deelnemers gaan de strijd met elkaar op een tot -10 graden Celsius gekoelde locatie.

13 februari

Najib Amhali: The Best Of - 20:30 uur op SBS6

Cabaretier Najib Amhali verzameld al zijn beste sketches uit zijn eerdere shows. Zijn leukste grappen zie je terug in Najib Amhali: The Best Of.

14 februari

Heel Holland bakt finale – 20:25 uur op NPO1

Na een rollercoaster van emoties, mooie bakcreaties en het spraakmakende mysterie van het gestolen deeg zit Heel Holland Bakt erop. Wie neemt de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland' mee naar huis?

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

15 februari

Lang Leve de Liefde XL – 21:30 uur op SBS6

Wij krijgen niet genoeg van het datingprogramma Lang Leve de Liefde, vooral door kandidaten als deze. En hebben wij even geluk: iedere maandag komt er een extra lange aflevering op SBS6.

15 februari

De Vooravond – 19:00 uur op NPO1

Het is niet makkelijk om in de voetsporen van talkshowkoning Matthijs van Nieuwkerk te treden. Toch is het presentatoren Fidan Ekiz en Renze Klamer gelukt. Het eerste seizoen was een groot succes en dat komt grotendeels door de klik tussen het duo. Vanaf vanavond begint het tweede seizoen.

19 februari

Red Light – 21:30 uur op NPO1

Carice van Houten en Halina Reijn maakten met hun productiebedrijf Man Up de awardwinnende film Instinct. Hun eerste serie Red Light, waar ze zelf ook in spelen, is al een grote hit in België en komt nu ook naar Nederland.

Drie vrouwen verliezen zichzelf in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Ze worden samengebracht door een vermissing.

21 februari

Op zoek naar Maria – 21:20 uur op NPO1

Het programma Op zoek naar… keert terug! Na Evita, Joseph, Zorro en Mary Poppins wordt er nu gezocht naar… Maria! De winnaar mag de felbegeerde hoofdrol spelen in de musical The Sound of Music.

Dit is er in februari te zien op TV!

Nog meer kijktips nodig? We got you. Dit zijn de 10 beste films op Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Ook komen er in februari nieuwe titels naar Netflix.

Lees verder