Knallen, stompen en héél hard werken in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Knallen, stompen en héél hard werken in Heel Holland Bakt

Knallen, stompen en héél hard werken in Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond is het weer tijd voor Heel Holland Bakt! De bakkers maken deze week een rondje door Europa: Italiaanse tiramisutaart, Franse Puits d'Amour en een Europees broodspektakel… Dat wordt knallen, stompen en hard werken in de tent!

Wat gebeurt er vanavond in HHB?

In de preview van Heel Holland Bakt (HHB) zien we dat de bakkers deze week een helse week staat te wachten. Ze stompen erop los, besluiten flink te knallen en doen iets bijzonder engs met een hele rare brander… Maar goed, zo te horen mag het resultaat er uiteindelijk zijn! Je mag je vanavond namelijk verheugen op een Italiaanse tiramisutaart, Franse Puits d'Amour en een Europees broodspektakel van bekende Europese bouwwerken!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Een reis door Europa

De bakkers trappen vanavond af met een reis naar Italië. Voor de signatuuropdracht maken ze een tiramisutaart. Tijdens de technische opdracht reizen de kandidaten door naar Frankrijk! Ze gaan aan de slag met Puits d’Amour; bronnetjes van liefde. De kleine gebakjes worden gemaakt van een tarte tatin deeg, soezendeeg én een crème chiboust – ook wel “de horrorcrème” genoemd door de bakkers… Heel Holland Bakt sluit vanavond af met een broodspektakel. De bakkers maken een bekend Europees bouwwerk na van brood! We hebben er nu al trek… euh… zin in!

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.25 te zien op NPO 1. Tot het vanavond zover is, vermaak je je natuurlijk met onze toplijsten! We vertellen je namelijk graag hoe het nu met de oud-winnaars van het bakprogramma is. Ook zochten we al eens voor je uit wat er met al die overgebleven taarten gebeurt na de uitzendingen.

Lees verder