André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden in Heel Holland Bakt op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden in Heel Holland Bakt op NPO 1

Dit is wat er met de overgebleven HHB-taarten gebeurt ná de uitzending

|
|

Laatste update:

De overheerlijke taarten, hazelnootrollen, chocolade-bombe's en cakes vliegen je elke week om de oren in Heel Holland Bakt. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven (die niet altijd weten wat ze nu écht willen) mogen altijd lekker proeven, maar wat gebeurt er daarna met de baksels?

Robèrt doorklieft met gemak een zorgvuldig opgebouwde taart voor één hapje. Eeuwig zonde. Want wat gebeurt er na de uitzending met zo'n gehavend spektakelstuk? Gaat Janny die stiekem binge-eaten, stort presentator André van Duin zich op al die zoetigheid of smokkelt Robèrt ze mee naar zijn eigen winkel? De makers gaven gisteren eindelijk antwoord op die prangende vragen.

Overgebleven baksels

Twitteraar en HHB-fan Ineke zat in een zure mood. Ze moest naar eigen zeggen vier keer een tweet sturen naar de makers voordat ze ein-de-lijk antwoord kreeg op haar vraag. "We doen ons uiterste best om iedereen te beantwoorden, maar soms is het niet meer te overzien", aldus het officiële HHB-twitteraccount. 

Antwoord

Wat blijkt? Janny hoeft al die lekkernijen gelukkig niet in haar eentje naar binnen te schuiven. "De bakkers en de crew proeven elkaars baksels en als er dan nog iets over is nemen zij het mee naar huis." Volgens de makers is die vraag echter al vaker voorbijgekomen. Arme Ineke - die flink van zich afbijt - biedt dan ook haar excuses aan. Nou, wij wisten het ook nog niet hoor! 

Heel Holland Bakt

Wil je zelf ook een bakje wagen? Check deze 13 adembenemende creaties uit de geschiedenis van de show voor inspiratie. Heel Holland Bakt is aankomende zondag om 20:20 weer te zien op NPO 1.

Lees verder