Gemist: maak je een over-the-top-taart omdat de HHB-jury erom vraagt, is hij té over-the-top!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: maak je een over-the-top-taart omdat de HHB-jury erom vraagt, is hij té over-the-top!

Gemist: HHB-jury weet niet wat ze wil

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kandidaten hebben het niet makkelijk in Heel Holland Bakt. Er zijn dagen dat het goed gaat, en er zijn dagen dat de jury een ‘over-the-top’-taart vraagt, maar je inzending té over-the-top vindt…

Het overkwam Aline gisteren, in een aflevering waarin de Limburgse bakker het toch al lastig had. Het thema van de uitzending was 'Weer Niet Gelukt'. Dit sloeg eigenlijk op de goede voornemens die iedereen alweer heeft laten varen, maar helaas ook op heel wat baksels!

Aline was in de eerste aflevering nog ‘meesterbakker’, maar tijdens de aflevering van gisteren zag je het bloed het zo’n beetje uit haar gezicht wegtrekken… Bij de signatuuropdracht en de technische opdracht bungelde de Limburgse onderaan de ranglijst, maar de nekslag kreeg ze bij het spektakelstuk.

Gemist: HHB-jury weet niet wat ze wil

De opdracht was het maken van een totale ‘over-the-top’-taart, maar de jury vond Alines creatie… té over-the-top. Tja; iedereen heeft wel eens een dag of week dat het tegenzit, en Aline was gisteren duidelijk de pisang. Saillant was dat Aline zich voor het spektakelstuk liet inspireren door haar flamboyante zus Sanne (‘Die draagt ook allemaal make-up!’): hopelijk ontstaat er door de aflevering van gisteren geen familievendetta.

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt trok gisteravond een indrukwekkende 3,2 miljoen kijkers en was daarmee glansrijk het best bekeken programma op televisie. Nadat vorige week de laatste mannelijke bakker afviel, zijn er nu nog vier vrouwen in de race voor de titel ‘Beste Thuisbakker Van Nederland’. De spannende finale komt in elk geval al angstvallig dichtbij!

Lees verder