Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Gemist: Heel Holland Bakt eert overleden echtgenoot André van Duin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heel Holland Bakt stond gisteravond stil bij het overlijden van Martin Elferink. Hij was sinds 2006 de echtgenoot van HHB-presentator André van Duin.

Betrokken

Vorige week werd bekend dat Martin Elferink was overleden aan de gevolgen van botkanker. De steun en toeverlaat van presentator en komiek André van Duin is slechts 55 jaar oud geworden. Omroep Max kondigde al eerder aan dat Heel Holland Bakt even stil zou staan bij het overlijden van Martin. Gisteravond was het dan zover: omroepbaas Jan Slagter sprak aan het einde van het programma zijn medeleven uit en vertelde dat Martin altijd aanwezig en betrokken was bij de opnames van HHB.

Ontroerend

Het is trouwens niet de eerste keer dat de grappen en grollen van Heel Holland Bakt plaats moeten maken voor een wat zwaarder moment. Eerder dit seizoen bracht het bakprogramma een subtiel, maar ontroerend eerbetoon aan de vorig jaar overleden Martine Bijl. Om positief te eindigen: de culinaire competitie van Omroep Max trok niet minder dan 3.260.000 kijkers. Daarmee was Heel Holland Bakt opnieuw met grote afstand het best bekeken programma van de zondagavond!

Lees verder