Wie stal het deeg van Sabine in Heel Holland Bakt?

Sabine in Heel Holland Bakt

Arme Sabine! De kandidate waande zich gisteren voor even niet in Heel Holland Bakt, maar in Wie is de Mol?. Iemand stal - laten we hopen per ongeluk - haar saucijzenbroodjesbladerdeeg.

Ruim 2,8 miljoen kijkers waren getuigen van deeg-gate, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek. Maar ondanks al die duizenden 'extra' ogen en heel veel camera's in de bak-tent, is dit Heel Holland Bakt-mysterie nog niet opgelost. Maar dat betekent niet dat kijkers geen schuldige gaan aanwijzen.

Sabine kreeg uiteindelijk nooddeeg van dokter Thijs, maar de dader is nog niet uit de kast gekomen!

Kijkers gaan los

De deegdief hield de gemoederen flink bezig. "Vind dat er erg laconiek gedaan wordt over een verdwenen deeg", zo schreef een verontwaardigde kijker. "Het is dat de kandidaten het zelf oplossen, maar niet echt een eerlijk oplossing voor Sabine." Anderen hebben vooral veel lol om het verdwenen bladerdeeg. "Straks komt de politie. Nemen ze het deeg in beslag." Ba dum tss.

De strijd is aan

Vorige week begonnen we nog redelijk rustig, met smaakmaker Jenny die er helaas meteen al weer uit vloog. Na deeg-gate zullen de bakkers wel meer op scherp staan. De strijd is nu echt aan en we kunnen niet wachten op Sabine's stiekeme wraakactie tegen de deegdief! Anyway: ze zijn nu nog maar met zijn achten. Daniël werd deze week meesterbakker, maar Roelof moest de tent verlaten.

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20:30 uur te zien op NPO 1.