Jenny HHB

Veronica Superguide logo
Jenny HHB

Kandidaat Jenny steelt de show in aflevering één Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Geschifte botercrème, verbrande taarten en het iconische trio Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin op een (met spatschermen afgedekt) rijtje. Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt is gisteravond van start gegaan, en één kandidaat stal nu al de show.

De tien nieuwe bakkers lijken er helemaal klaar voor te zijn. Niets geen rustige periode om te wennen, want de tien bakkers moeten zich direct bewijzen met verse tulbanden, 18 Juffa Cakes en een spektakelstuk dat iets over zichzelf zegt. Het lijkt wel te doen voor de meest ervaren thuisbakkers, maar van een 'piece of cake' kan helaas niet iedereen spreken.

Mislukte tulband

Vooral kandidaat Jenny (52) lijkt namelijk in de eerste opdracht al te kort te schieten. Haar tulband komt niet lekker uit de vorm en is ook niet gaar. Dat gaat de 52-jarige niet in de koude kleren zitten. "Ik baal er erg van", zegt ze met tranen in haar ogen. "Jammer", vindt ook Janny van der Heijden.

Op naar huis

In de tweede ronde weet de ontwapenende en vrolijke Janny zich te herpakken, maar is dat genoeg om alsnog uit die gevarenzone te komen? Helaas niet. Nadat ze haar oven per ongeluk op standje 'sambal' zet en daardoor met twee overduidelijk verbande taarten komt te zitten, schiet meesterbakker Robèrt te hulp. En laat dat nu net de druppel zijn voor haar vertrek! Gelukkig vindt ze dat helemaal niet erg. "Toen de camera's uitgingen, dacht ik: yes, ik mag naar huis en heb een rondedansje in de tent gemaakt", laat ze al weten.

Jenny heeft fans

Nou, Jenny is misschien opgelucht, maar de kijkers gaan 'de smaakmaker van de show' nu al missen. Lees hieronder maar enkele reacties!

Heel Holland Bakt gemist? Je kijkt de aflevering hier terug.

Lees verder