Seizoen 8 Heel Holland Bakt start vanavond!

Heel Holland Bakt seizoen 8

Na twee dagen gezelligheid en gigantische hoeveelheden eten, komt MAX vanavond met een heerlijk kersttoetje: de start van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt! In de eerste uitzending maken we kennis met de nieuwe kandidaten die meteen keihard aan de bak moeten!

Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt ziet er wat anders uit dan we gewend zijn. De tent is een stuk groter gemaakt, en door de coronaregels is er géén selectie-uitzending in het nieuwe seizoen. Het ís allemaal even behelpen, maar de pret is er hopelijk niet minder om.

In de eerste uitzending zie je alvast gehannes met koekjes, wordt er een laagjestaart gebakken én hebben de kandidaten enorme moeite met het bakken van een tulband! Zien we… er nou eentje door de lucht vliegen?

Heel Holland Bakt seizoen 8

Op Instagram is het al mogelijk om de allereerste minuut van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt te zien. André van Duin meldt dat de “tent drie keer zo groot is, de kandidaten drie keer zo enthousiast en de jury vier keer zo streng!” Hoe hij het precies gemeten heeft weet niemand, maar de kandidaten zijn al enorm onder de indruk!

Aan het eind van 2020 zijn we best wel toe aan een lekker stukje ‘feel good-tv’, dus laat dat nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt maar komen! Als je juist zin hebt om even lekker te zeiken over het afgelopen jaar, dan biedt Comedy Central binnenkort een humoristisch alternatief: De Kater van 2020!

Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt zie je vanavond om 20:25 uur op NPO1. Op dezelfde tijd begint op NPO3 de Penoza-spin-off Doodstil! Minder gezellig, maar een stuk spannender!