Comedy Central Kater van 2020

Veronica Superguide logo
Comedy Central Kater van 2020

Alles dat je moet weten over De Kater van 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eigenlijk hadden we deze maand weer moeten genieten van een keiharde, vlijmscherpe en lekker ongemakkelijke Comedy Central-BN'er-Roast. Maar ja, 2020... gebeurde. Gelukkig komt de zender met een alternatief en wij leggen precies uit wat je ervan mag verwachten!

Geen traditionele Roast

2020 gaat de boeken in als een rampzalig klotejaar. Een BN'er roosteren in een studio vol showbizzcollega's is natuurlijk leuk en aardig en had voor broodnodige afleiding gezorgd, maar dat ging natuurlijk niet met alle coronamaatregelen. En zeg nu zelf: als er één iemand een keiharde oorvijg verdient, is het 2020 zelf wel. Daarom kwam Comedy Central met deze speciale 2020 afzeik-uitzending, aka De Comedy Central Kater van 2020! Vrijdag 1 januari om 20:00 uur bij Comedy Central.

Wat houdt het in?

In De Comedy Central Roast: Kater van 2020 blikken vijf comedians uit Nederland en België met een kater terug op dit horrorjaar. Lockdowns, geannuleerde events, eenzame verjaardagsfeestjes, complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen; het komt allemaal voorbij. Wie je nog meer mag verwachten? Een stel BN'ers die vanuit hun eigen woonkamers op een inktzwarte en vlijmscherpe manier worden geconfronteerd met het afgelopen jaar.

Bijzondere line-up

Comedy Central pakt flink uit met de line-up. Zo maakt acteur Tygo Gernandt, die we een tijdje terug nog zagen in het Wie is de Mol?-jubileumseizoen, zijn opwachting.

Ook comedians Soundos el Ahmadi, Karin Bloemen, Alex Ploeg en Jörgen Raymann gaan verbaal kakken op 2020.

Of wat dacht je van het bijzondere duo Famke Louise en Gerard Joling, brak op de bank hangend? Ze zijn er gewoon bij.

En Gerard brengt zijn trademark seksgrappen gewoon mee. "De groetjes van Geer, laat je nemen voor een keer."

De Jeugd van Tegenwoordig, Ruben van der Meer, Nienke Plas en haar partner Resley én Tooske en Bastiaan Ragas hebben zich inmiddels ook bij de line-up gevoegd:

Peter Pannekoek is er nu wél bij!

We geven je nog een reden om met je brakke hoofd te kijken! Heb je roastmaestro Peter Pannekoek en zijn grensopzoekende grappen ook zo gemist tijdens de vorige reguliere Roast, van Ali B? Same. Gelukkig is hij er nu gewoon wél bij. Lekker hooor.

Wanneer komt het?

Zo'n lekkere 2020-afzeikshow... daar moet je natuurlijk wel voor in the mood zijn. Daarom zendt Comedy Central 'm uit op het moment dat jij zelf waarschijnlijk ook lamgeslagen van de champagne op je bank ligt te maffen. Dat matcht lekker. De Comedy Central Kater van 2020 is op 1 januari om 20:00 uur te zien!

Lees verder