Peter Pannekoek in The Roast of Ali B

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Pannekoek in The Roast of Ali B

Peter Pannekoek komt met snoeiharde videoboodschap voor The Roast of Ali B

|
|

Laatste update:

Cabaretier Peter Pannekoek is dit jaar helaas niet aanwezig bij Comedy Centrals nieuwste Roast. Gelukkig komt hij nu wel met een keiharde videoboodschap voor slachtoffer Ali B. Is ' ie er toch een beetje bij!

Hierin neemt Peter Pannekoek de uitvaartreclames van Ali B - 'geld verdienen over de rug van je dode vader' - snoeihard op de hak. het gaat érg ver zoals we van 'm gewend zijn. Zijn punt? Sinds Ali's reclame zijn er geen grenzen meer voor BN'ers. "Ik baal dat mijn moeder nog leeft. Nu kan ik niets aan haar verdienen." En dat is pas het begin!

The Roast of Ali B

Voice of Holland-coach Ali B kreeg gisteren de volle laag tijdens de verhitte opnames van Comedy Centrals The Roast of Ali B. Het pittige eindresultaat zien we volgende week op tv. Ali is na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol alweer het vierde slachtoffer van deze inmiddels jaarlijkse traditie. 

BN'ers

En er zijn een heleboel interessante BN'ers opgetrommeld. Cultheld Rob Geus mocht Ali aan het spit rijgen, maar ook zijn Voice-maatje Waylon doet mee. Anouk had helaas geen interesse. Ze liet eerder dit jaar weten dat ze de Nederlandse versie van The Roast een 'kutprogramma' vindt. Check hier wie er wél meedoen!

The Roast of Ali B wordt dinsdag 17 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.

Lees verder