The Roast of Ali B voegt Waylon en Sanne Wallis de Vries toe

Waylon

De laatste 2 roasters van Ali B zijn bekendgemaakt. Dinsdag 17 december wordt de knuffel-Marokkaan helemaal kapotgemaakt door vrienden en collega’s in The Roast of Ali B. Cabaretier Sanne Wallis de Vries en The Voice-collega Waylon, gaan ook harde grappen maken ten koste van Ali B. Daarmee heeft Comedy Central weer een pittig roastpanel samengesteld!

Deze roasters gaan Ali B aanpakken

Eerder werden Willie Wartaal, Johan Goossens, I Am Aisha, Rob Geus, Henry van Loon, Prem Radhakishun, Ferry Doedens, Brace en Bugra Gedik al bevestigd voor de Roast of Ali B. Sanne Wallis de Vries zal de Roast Master zijn.

Geen Peter Pannekoek en Adolf Hitler

Helaas geen Peter Pannekoek, die bij de eerdere Roasts van Gordon en Johnny de Mol de lachers op z’n hand had. Aan de andere kant, het had ook veel erger gekund: zo zorgde Adolf Hitler eerder dit jaar nog voor ophef tijdens een roast…

Ook geen Anouk

Anouk zou aanvankelijk gevraagd zijn om The Voice of Holland-collega Ali B te roasten, maar ze bedankte daarvoor want ze vindt het een ‘kutprogramma’. “Ik vind het gewoon niet zo'n leuk programma en in het Nederlands helemaal niet. Het is gewoon heel stom en saai. Buitenlands, top!"

The Roast of Ali B wordt dinsdag 17 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.